• Новинка
Четка за миене на автомобили YNWUJIN с Удобен Изземване, Телескопична полюс За подаване на вода, Накрайник За Градински маркуч С Мека Четка, За дома, Каравана, Камиони, ?

Четка за миене на автомобили YNWUJIN с Удобен Изземване, Телескопична полюс За подаване на вода, Накрайник За Градински маркуч

Buyers rating:
BGN 28.60

Налично

★ Гаранция услуги : Ние осигуряваме 100% удовлетвореност и връщане на парите гаранцияАко Имате някакви въпроси, моля, пишете ни, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа и ще Ви предоставим Услуга. ★ Многофункционален : той работи добре в различни условия, включително вытирание прах с кола, прозорци и вътрешни седалки, арматурно табло и т. Тя е подходяща за почистване на автомобили, восъчни епилация, почистване от прах и Елитни стоки за дома.Направете пролетно почистване е по-лесно, по-бързо и по-практично. ★ Висококачествени материали : Глава на четка от микрофибър, мека и удобна, с добър ефект на пречистване, не уврежда боята на автомобила. меки неабразивные влакна без усилия задържат мръсотия, прах и мазнини от всякакъв вид повърхност. ★ Сгъваем дизайн : сгъваем дръжка четка позволява почистване на по-високо място, където не може да достигне.Като Опашка, така и на Средата на Въдица имат обвивка от порести пяна, която не се плъзга и лесно да заснемат.Той се чувства много удобно При употреба.Освен това, той е преносим и не заемат много място. ★ Автомобили водна въже : това прибиращ автомобили четка за почистване, пропускающая вода, която съчетава в себе си три функции измиване, почистване на четка за измиване, позволявайки ви лесно да завърши почистване на автомобила. просто свържете маркуча към долната част на пръчката четки, можете лесно да изчистите всички трудно достъпните места. ★ Все още загрижени за автомивка автомобила?Вие не издърпайте до Покрив, когато Миете Колата си?Нашата Водопроницаемая автомобили четка ще Ви помогне за облекчаване на миенето на колата.★Характеристики : Измийте колата след свързване на течаща вода, няма нужда да се водата отново.Телескопичен прът от неръждаема стомана, лесно и без усилие, дюза за измиване на подови настилки от плюшени, меки, с добър ефект на пречистване, не уврежда боята на автомобила.Взривозащитени водопроводните тръби високо налягане.★Параметри на продукта : Име на продукта : Телескопична четка за швабрыматериал : Неръждаема стальособенности на продукта : Миещи автомобили (камиони, ванове и т.

Подробности

Подобни продукти в категория