• Новинка
Zerodeko 4шт Ротанговый Тава За Съхранение на Тъкани Тава Сервировочный Тава Кръгла Плетени Кошници Хляб Кошница Кошница за Плодове Тенис на Тава за Подаване на Хляб Т?

Zerodeko 4шт Ротанговый Тава За Съхранение на Тъкани Тава Сервировочный Тава Кръгла Плетени Кошници Хляб Кошница Кошница

Buyers rating:
BGN 20.60

Налично

пластмаса и желязоКОШНИЦА от ракита от ИЗКУСТВЕН РАТАН - Широко приложение, то може да бъде у дома, в кухнята, в банята, в хотел, като сервировочного поднос, тава за съхранение или витрини. КРЪГЛА КОШНИЦА - решават проблема за съхраняване и в същото време добре краси пространството, като идеални декоративни елементи за изпращане на подаръци за семейството и приятелите си.КОШНИЦИ ЗА ПОДАРЪЦИ ПРАЗНИ - Тази кошница може да създаде в дома си на естествената деревенскую атмосфера, благоприятна за здравето на семейството и декоративна.КРЕАТИВНА КОШНИЦА - Многофункционална кошница от ракита е не само за декорация на дома, работния плот, но и практична корзинкой за съхранение на неща.КОШНИЦА ЗА ХЛЯБ, ЗА СЕРВИРАНЕ - Красива и лека количка е здрав, няма мирис и е сигурна, че ще гарантира чистотата и безопасността на количката.Пратката включва 4 бр. x 1 × Кошница за съхранение на Характеристиките на Процеса на плетене, изящна изработка, изключително здрава и трайна за съхранение на много теми, кошница за хляб, за сервиране. -Размер : 25,00 X25,00 X8,00 см. /9,82 X9,82 X3,14 инча -може да бъде поставен в хола, кухнята, хотел и така нататък, като декорация за вашия дом, така и за подарък на вашите приятели на тенис на тавата за подаване на хляб. -Красива и лека количка е здрав, няма мирис и безопасно, като се гарантира, че количката е чиста и сигурна домашна ракита кутия. -Цвят : както е показано на фигура организатор за празничната храна -Материал : полипропилен, плетени кошница от желязната ратан - Избор на материал, контрол на моделиране, функционален дизайн може да бъде описан като изискан, гуманизированный дизайн, който отчита визуално преживяване кръгла кошница за плодове от ратан. -Сервировочная количката е направена от желязо и полипропиленови материали, които са износостойким, него не е лесно да се прекъсне, много здрава имитация кошница за съхранение от ратан.Информация за стоки, Настолна кошница за хляб Широко приложение, то може да бъде у дома, в кухнята, в банята, в хотел, като сервировочного поднос, тава за съхранение или витрини.

Подробности

Подобни продукти в категория