• Новинка
ПРЕНОСИМ 8 Бр Отварачка за писма, Домакински Инструменти Отварачка за писма за Жени Мультитул за Жени От Сплав С Отварачка за Хартиени Кутии за отваряне на бутилка ?

ПРЕНОСИМ 8 Бр Отварачка за писма, Домакински Инструменти Отварачка за писма за Жени Мультитул за Жени От Сплав С Отварачка за

Buyers rating:
BGN 9.65

Налично

ОТВАРАЧКА за писма, в ретро стил - разработена, с ергономични и творческа дръжка във формата на дърво, леки и удобни, която му осигурява практичност и популярностПреносим метален нож за отваряне на писма - Изработен от сплав с, на него не е лесно да се получи от ръжда и ерозия, е трайна употреба.МЕТАЛЕН НОЖ ЗА ОТВАРЯНЕ на ПЛИКОВЕ - изпълнена с шарките на дървото, той е нежна и диша винтажностью.Това е много полезно и издръжлив.ОТВАРАЧКА ЗА КУТИИ - Благодарение на разумни проекти и тегло можете лесно да носите с вас и да използвате, когато излизате от дома си.ИНСТРУМЕНТ ЗА ОТВАРЯНЕ - ✨ Сигурен и удобен за използване - остър край може лесно да вмъкнете в плик, без вътрешно съдържание и не порезав ръка.Без остри ножове този нож за разрязване на пликове с по-малко вероятно да порежет вас, отколкото други устройства за отваряне на писма.Просто поставете ножа за отваряне на писма и издърпайте навън, за да внимателно отвори плика.Пратката включва 8 x открывалок за писма, Особености -Материал : Отварачка за писма от с сплав -Цвят : както е показано преносим отварачка за пакети -Размер : 13,00 X3,50 X8,00 см / 5,11 X1,38 X3 ретро отварачка за пликове. - Дизайн с шарките на дървото, той е деликатен и изпълнен с винтажным дишането.Това е един много полезен и устойчив нож за аутопсия пликове. - Отварачка за писма, лек и с малки размери, дизайн удобен за пренасяне, удобно да сложи в джоба или в чантата си, в същото време, за бизнес пътуване отварачка за писма, плик. - Прекрасен ергономичен дизайн дръжка, много лесна работа, устойчива на плъзгане и лесна за съхранение на канцеларски материали. - Нашите отваряне на бутилка за писма позволяват бързо анализирам пликове, поща, парцели, с помощта на нож за пликове у дома или в офиса. - Нож за отваряне на писма е изработен от висококачествен материал, от с сплав, по-трайни, отколкото традиционния нож за отваряне на писма и пликове.Описание на продукта Преносим нож за отваряне на пликове Той е подходящ за много случаи, като дом, офис и така нататък, а също така може да служи като подарък за изпращане на приятели.

Подробности

Подобни продукти в категория