• Новинка
Diamond Фрезерное Длето, Diamond Длето с висока Твърдост За заваряване 60 Градуса Широко Приложение Вакуумно Запояване Шкурка 80 за Гранит

Diamond Фрезерное Длето, Diamond Длето с висока Твърдост За заваряване 60 Градуса Широко Приложение Вакуумно

Buyers rating:
BGN 8.34

Налично

Тренировка с фаской на 60 градуса : Тренировка с диамант фаской има долния ъгъл 60 градуса, което ви позволява да създавате дупки с различни размери, с помощта на една стандартна тренировкаВисока твърдост : Зенкерное длето, изработени от диамант с изключително висока твърдост и добра химическа стабилност.Стабилност и трайност : Технологията на вакуумно запояване и размер на 80% го правят алмазную фаску по-силен.Образуването на дупки : Това е diamond фрезерное длето се използва за оформяне на отвори, разширяване и заваряване, осигуряване на гладка и красива тапицерия дупки.Широка гама от приложения : Diamond фрезерное длето подходящи за обработка на керамика, твърда керамика, гранит и мрамор. Фаска на 60 градуса : Диамантена фаска с фаской има долния ъгъл 60 градуса, което помага за създаване на дупки с различни размери, с помощта на една стандартна коронки. Висока твърдост : Зенкерное длето, изработени от диамант с изключително висока твърдост и добра химическа стабилност. Стабилност и трайност : технологията на вакуумно запояване и размер на 80% го правят алмазную фаску по-силен. Образуването на дупки : Това е diamond фрезерное длето се използва за оформяне на отвори, разширяване и заваряване, осигуряване на по-гладка и красива тапицерия дупки. Широка гама от приложения : Diamond фрезерное длето подходящи за обработка на керамика, твърда керамика, гранит и мрамор.Параметри : Тип на продукта : Диамантена фаска за заваряване Материал : диамант Осъществяване списък : 1 x Diamond фаска за заваряване Забележка : Това не е корончатое бормашина за пробиване, то не се чупи дупки, но когато на ръба на сколота или се нуждае от обработка, то наклоняет дупка и укрепва модерните.

Подробности

Item Type:
 Diamond Beveling Chamfer Bit
Material:
Diamond
Package List:
1 xDiamond Beveling Chamfer Bit:
Note:
This is not a core drill bit for drilling, it doesn't punch holes, but when the edge is chipped or needs to be ed, it slopes the hole, s and reinforces the edge. :

Подобни продукти в категория