• Новинка
Дървени Табели, Празнични Подаръци за домашни любимци Зайо на Дядо Мога да Обясня Домашен Стенен Арт Декор Дървена Табела Знак Заек Любител на домашни животни, Сел?

Дървени Табели, Празнични Подаръци за домашни любимци Зайо на Дядо Мога да Обясня Домашен Стенен Арт Декор Дървена Табела Знак

Buyers rating:
BGN 33.28

Налично

【Материали】 : Дърво кръг 12х12 инча.Персонализирани дизайнерски подаръци за коледа с име заек за домашен любимец прилага директно върху дърво.Етикети не се използват, което гарантира, че вашата парола не отслаится, не сколется и не выцветет. 【Принт】 : Изработени по поръчка подвесная дървена табела във формата на зайче с мърляв дизайн придава блясък на всяка стая на къщата.За да проверите за себе си или ще се превърне в чудесен подарък за приятелите или семейството!. 【Качество на изработка】 : Обичай подаръци с името на заек, старателно произведени в съответствие с най-високите стандарти за качество.Той чудесно ще се впишат в кухня, спалня, хол, трапезария или друга стая. 【Начало декор в селски стил】 : Стенен интериор в провинциален стил, изработени от масивна дървесина и с опърпан вид, придающий му атмосфера на стара фермерска къща. 【Създаване】 : Всички продукти са произведени по поръчка.Дизайн, шрифт и цвят може лесно да се промени.Моля, да ми изпратите на и-мейл за получаване на допълнителни въпроси.

Подробности

Подобни продукти в категория