• Новинка
SUNNYCLUE 100 бр. Ключодържател с Пискюли, Черен Пискюл От Изкуствена Кожа, Скачащи Златни Пръстени, Настройка на Шарма, Златни Шапки, Пискюл за Бижута, Ключодържател от к?

SUNNYCLUE 100 бр. Ключодържател с Пискюли, Черен Пискюл От Изкуствена Кожа, Скачащи Златни Пръстени, Настройка на Шарма,

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

❤[Четката за ключове 100ШТ черен цвят] : Можете да получите 100 черни кисточек от изкуствена кожа, които имат достатъчно вас за дълго времеЧерни пискюли отлично се съчетават с други аксесоари и ще отговорят на вашите нужди в ръководството за работа. ❤[Удобно да се използват] : Отгоре ключодържател с пискюли черен цвят, допълнени от малки златни халки, не само за красота, но и за удобство на изработка на бижута, ръчно, просто трябва да се свърже златен пръстен с любимите си аксесоари. ❤[Размер] : Халка за ключове с пискюли черен цвят : 1,30 ~ 35x0,39 инча (33 ~ 35x10 мм) отвор : 0,10 инч (2,5 мм), 100 бр. ❤[Висококачествен материал] : Изкуствена велур на пипане е нежна и мека, а и аксесоари, от него не изглеждат обемисти и изглеждат добре.Цвят добре се пази и може да се използва в продължение на дълго време. ❤[ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на] : Можете да използвате черни пискюли за ключове, за да ключодържатели, гривни, обеци, колиета, можете също така да украсят чанти, портмонета, punches, въжета за мобилни телефони и ще можете да ги използвате за украса на всяко място, което искате. ❤[Четката за ключове 100ШТ черен цвят] : Можете да получите 100 черни кисточек от изкуствена кожа, които имат достатъчно вас за дълго време.Черни пискюли отлично се съчетават с други аксесоари и ще отговорят на вашите нужди в ръководството за работа. ❤[Удобно да се използват] : Отгоре ключодържател с пискюли черен цвят, допълнени от малки златни халки, не само за красота, но и за удобство на изработка на бижута, ръчно, просто трябва да се свърже златен пръстен с любимите си аксесоари. ❤[Размер] : Халка за ключове с пискюли черен цвят : 1,30 ~ 35x0,39 инча (33 ~ 35x10 мм) отвор : 0,10 инч (2,5 мм), 100 бр. ❤[Висококачествен материал] : Изкуствена велур на пипане е нежна и мека, а и аксесоари, от него не изглеждат обемисти и изглеждат добре.Цвят добре се пази и може да се използва в продължение на дълго време. ❤[ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на] : Можете да използвате черни пискюли за ключове, за да ключодържатели, гривни, обеци, колиета, можете също така да украсят чанти, портмонета, punches, въжета за мобилни телефони и ще можете да ги използвате за украса на всяко място, което искате.SUNNYCLUE 100 бр., четката за ключове, черен пискюл от изкуствена кожа, скачащи златни пръстени, рамки за окачване, златни шапки, пискюл за бижута, ключодържател за ключовете от колата, чанти, аксесоари за мобилни телефони, марка : SUNNYCLUE Материал : изкуствена велур, цвят : светло златист, черен Характеристика : ❤ [Четката за ключове 100 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория

Подложка за самолечение 17*2590190
  • Новинка
Оценки:

Подложка за самолечение 17*2590190

РАЗМЕРИ : 23 5 / 8 инча x 17 3 / 4 инча Размери на режещата окото 23x17 инча.КОМПЛЕКТА включва : Един подложка за ря�

BGN 16.99