• Новинка
LOVGIFSET Пръстен С Отпечатък от Лапа, Пръстен с Отпечатък от Лапа от Сребро, Пръстени С Отпечатък от Лапа на Кучето, Дамско Сърце, Кубичен Цирконий, Домашен Любимец, Куч?

LOVGIFSET Пръстен С Отпечатък от Лапа, Пръстен с Отпечатък от Лапа от Сребро, Пръстени С Отпечатък от Лапа на Кучето, Дамско

Buyers rating:
BGN 13.93

Налично

【Отличен дизайн】 Това е пръстен за лапи, вдъхновено отпечатък от лапа хубаво кученце и котки, които осигуряват ценно общуване и за хоратаТова е напомняне за фен на котките, пазител на домашни любимци за това, че вашият домашен любимец да те обича цял живот, вярно всеки ден. 【ОТПЕЧАТЪЦИ от ЛАПИ На МОЕТО СЪРЦЕ】 Вашият домашен любимец да се появи в живота си, е толкова красив и умен, мил другар, оставляющий отпечатъци от лапите на сърцето си!Това е пръстен с отпечатък от лапа - романтична украса, която ще ви помогне да изразите своята дълбока любов и уважение към ваш пушистому дете. 【НЕЗАБРАВИМ ПРЪСТЕН за ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ】 "Въпреки че знаех, че ще дойде време, когато ние ще трябва да се раздели, ти никога няма да бъдеш забравен".Носете този пръстен с отпечатък от лапа като на едно незабравимо пръстени за кучета и котки, за да си мил домашен любимец винаги е бил близо до вас!. 【Опаковка луксозни кутии за бижута】 Елегантна пръстен с отпечатък от лапа, опаковани в подарък кутия за бижута, бъдете готови за дарению. 【Смислен подарък】 Смислен подарък на съчувствие за гледане на деца, загубили своя домашен любимец идеалното пръстен за майки, съпруги, сестри, момичета, дъщери, приятелки, приятели, които обичат животни, рожден Ден, абитуриентски бал, Деня на майката, Деня на Св. Валентин, Коледа, Деня на благодарността, Хелоуин. 【Размер на пръстен за лапи】 Каишка, стандартен размер САЩ (вижте изображението на продукта, за да се измери големината на пръст). 【S925 STERLING SLIVER 】 Пръстен с отпечатък от крачетата са произведени от висококачествен този сребро, а не от неръждаема стомана или месинг, подходящ за чувствителна кожа.Защитно покритие от бяло злато на сребро осигурява дълъг срок на експлоатация и предпазва от окисляване. 【Добре произведено】 Висококачествено сребро 925 проба и изискана техника полиране прави всяка подробност пръстени с отпечатък от лапа гладка и жизнена. 5 A клас циркон придава на пръстена по-нежен тон.

Подробности

Подобни продукти в категория

Пристанищен обувки Сперри Кида
  • Новинка
Оценки:

Пристанищен обувки Сперри Кида

100% КожаДължина голенища км / ч щиколотку от свода на стъпалото.Размерът на отвора на багажника е прибли

BGN 3.33