• Новинка
Поставка за Чадъри LXDZXY, Държач за Чадър Квадратна Поставка за Чадъри с Подвижна Чекмедже Компактен Органайзер за Антре В Помещението

Поставка за Чадъри LXDZXY, Държач за Чадър Квадратна Поставка за Чадъри с Подвижна Чекмедже Компактен Органайзер

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

● Това е незаменим аксесоар за поддържане на вашите чадъри в чистота и сухота, а също така декоративен елемент от обзавеждането, която ще донесе усещане за стил и цвят в коридора на дома си ● В сравнение с други притежатели на чадъри нашата резервоарът е по-голям, а в стойката за чадъри достатъчно пространство за настаняване на къси и дълги чадъри. ● Здрава и визуално привлекателна бяла поставка за чадъри с красиви модела за всичките 4 страни.Включва подвижна тава за събиране на водата, която улавя вода, предотвратява образуването на локви и лесни за почистване!. ● Дъжд да вали през Цялото време, но използвайте държач за чадър с макс.Да се съхранява на стика за голф, бастуни, амбалажна хартия или рога за обувки! и много друго Може да се побере в тази компактна стойка. ● Можете да оставите чадъри за съхранение, когато се върнете у дома след дъждовния ден, и те ще са сухи и готови за повторна употреба, когато ще трябва да излязат навън. ● Това е незаменим аксесоар за поддържане на вашите чадъри в чистота и сухота, а също така декоративен елемент от обзавеждането, която ще донесе усещане за стил и цвят в коридора на дома си. ● В сравнение с други притежатели на чадъри нашата резервоарът е по-голям, а в стойката за чадъри достатъчно пространство за настаняване на къси и дълги чадъри. ● Здрава и визуално привлекателна бяла поставка за чадъри с красиви модела за всичките 4 страни.Включва подвижна тава за събиране на водата, която улавя вода, предотвратява образуването на локви и лесни за почистване!. ● Дъжд да вали през Цялото време, но използвайте държач за чадър с макс.Да се съхранява на стика за голф, бастуни, амбалажна хартия или рога за обувки! и много друго Може да се побере в тази компактна стойка. ● Можете да оставите чадъри за съхранение, когато се върнете у дома след дъждовния ден, и те ще са сухи и готови за повторна употреба, когато ще трябва да излязат навън.Спецификация : Материал : Дърво пластмасова дъска Размер : 75x25x22 см Цвят : бял, Изработени от материали за защита на околната среда, устойчиви на корозия от здрав и издръжлив, да не се развали, тъй като керамика.

Подробности

Material:
Wood Plastic Board
Size:
75X25X22Cm
Color:
White
Feature:
Made of Environmental Protection Materials,Corrosion-Resistant, Sturdy and Durable,Would Not Break Like Ceramics.:
It Could Be Used to Hold Long/Short Umbrella, Canes Walking Sticks and Trekking Poles in Your Hallway,Also Could Be Use As a Kitchen Broom and Mop Holder,Keeps Them All Upright and in One Place.:
with Carved Hollow Design, Help the Water Evaporate Faster.:
Note:
Due to the Manual Measurement of the Product Size There Will Be a Certain Error, the Actual Object May Have a Certain Color Difference. Please Refer to the Actual Product Received.:
Delivery Time is Generally 15-25 Days. If You Do Not Receive Your Purchase Information Within 30 Days, Please Contact Us in Time.:
We Offer the Customer Service. If You Need Help, Please Contact Us by E-Mail. We Will Answer You Within 24 Hours and I Wish You a Happy Life. :

Подобни продукти в категория