• Новинка
Детски Великденски маска Joyin за лице, Дишаща Тъканно маска за лице с Великден модел и модел на Заек, напълно Обхващащи устата (6 бр.)

Детски Великденски маска Joyin за лице, Дишаща Тъканно маска за лице с Великден модел и модел на Заек, напълно Обхващащи

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

СВЕРХЦЕННОСТЬНашият набор от маски за лице и великден теми се състои от 6 бр. детски маски за лице.Има 6 различни дизайни на пасхалната тема, като шик, заек, мак, великденски яйца.Децата определено ще се зарадват на тези маски, тъй като те са удобни за употреба и осигуряват допълнителна защита по време на почивка.ИДЕАЛНАТА ПРАЗНИЧНА маска за лице. идеална великден е маска, това е и страхотен подарък за деца и семейства.ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО.Безопасен за децата : Не е токсичен. Одобрен тест за сигурност.УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА КЛИЕНТИТЕ.Софтуер, различен опит пазаруване е наш основен приоритет за нашите клиенти.Не се колебайте да ни информират чрез "свържете се с продавачите", ако стоките не отговарят на вашите очаквания.Тържествата започват в JOYIN!.

Подробности

Подобни продукти в категория