• Новинка
CDKMNHB Хамак за да се грижи за кучета за домашни любимци, 12 Предмети, Хамак за грижа за Нокти на домашни любимци, Хамак, за да се грижи за кучета и Многофункционален Сгъ?

CDKMNHB Хамак за да се грижи за кучета за домашни любимци, 12 Предмети, Хамак за грижа за Нокти на домашни любимци, Хамак, за

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

? 【Хамак За грижа за кучето】 Хамак и за грижи за малки кучета е предназначена за малки кучета с тегло не повече от 19 паундаТози малък хамак за кучета с ширина 8 инча между две дупки за краката, което прави кучето по-лесна и спокойна.Можете да използвате този хамак за грижа за домашни любимци, за да изкупи и почистват своите кучета след пътуване.Сега можете да се грижат за своите домашни любимци у дома, без да посещавате магазин за грижи за домашни любимци или зоомагазини, за да се грижи за тях.Можете да им режат ноктите, да вземе баня и да отрежа косата. ? 【Професионален комплект за грижа за кучето】 Професионален комплект за грижа за кучето включва нокторезачки домашни любимци, пилочку за нокти, гребен от неръждаема стомана за домашни любимци, S-образни куки премиум качество, комплект за окачване на колан, ножици, куки за хамак и ръкавици, за да се грижа за домашни любимци.Комплект от колан за груминга ще ви помогне да се грижите за вашите кучета и домашни любимци у дома, без никакви трудности и неприятности. ?【Многофункционално използване на】 богат на функции шлейка за да се грижи за кучета ще ви помогне да висят вашите кучета в хамак за домашни любимци, за изпълнение на задачи за грижа у дома, без да посещавате лекаря.Можете да използвате тези слинги за да се грижи за кучета, за да изкупи любимите си домашни любимци, можете също така да използвате тази шлейку за да се грижи за тях, да реша им зъбите, ушите и се режат нокти.Това ще бъде от полза за вашите домашни любимци, ако ще да се грижат за тях у дома. ? 【Мощни функции】 Преди да направят покупка, моля, проверете таблицата с размерите на комплекта за грижа за куче, която е предоставил на снимки в списъка!Дори и у дома си лесно можете да изпълнявате задачи като косене на ноктите, грижа за коса, къпане, грижи за очите и ушите си, инжекции, тестване на различни физически доказателства, без никаква маса за груминга, която се изпълнява в клиника за грижа за домашни любимци.

Подробности

Подобни продукти в категория