• Новинка
ToolUSA 12 Светещо пръчка за защелкивания и разклащане (цвят може да се различава): SF-00712-Z04: (Опаковка от 4 светещи пръчки)

ToolUSA 12 Светещо пръчка за защелкивания и разклащане (цвят може да се различава): SF-00712-Z04: (Опаковка от 4 светещи

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Светещ пръчка с дължина 12 см в индивидуална опаковкаНаведете, за да защелкнуться, след това се разклаща, и ще ви бъде осигурено светят повече от 4 часа!.Отличен за работа на открито и дори може да работи под вода! - осигурява 360 градуса осветление.Има кука за закачване - сложи го в къмпинга или вратовръзка на веревочку и се използва като колие.Чудесно за децата, забавления, партита, извънредни ситуации и много други.Тези светещи пръчки може да осигури аварийно осветление навсякъде и по всяко време.Те работят дори и под вода!Те работят отлично през нощта, помагайки ви да бъдат по-видими за шофьорите.Идеален за любителите на сладкиши или дори, за да осигури на вас, когато вие выгуливаете куче. * Светещ пръчка с дължина 12 см в индивидуална опаковка * Наведете, за да защелкнуться, след това се разклаща, и ще ви бъде осигурено светят повече от 4 часа! * Отличен за работа на открито и дори може да работи под вода! - осигурява покритие от 360 градуса * Има кука за закачване - сложи го в къмпинга или вратовръзка на прочетеното и се използва като колие * идеално за деца, забавления, партита, аварийни ситуации и други специални предложения в черна петък -киберпонедельник и празнични оферти.

Подробности

Подобни продукти в категория