• Новинка
Опаковка Сапун, Бутилка За Сапун, Кухненски Плот За Баня От Неръждаема Стомана, с Ръчна Помпа, Опаковка Течен Сапун, Бутилка за Лосион (250 мл)

Опаковка Сапун, Бутилка За Сапун, Кухненски Плот За Баня От Неръждаема Стомана, с Ръчна Помпа, Опаковка Течен Сапун, Бутилка

Buyers rating:
BGN 7.93

Налично

【Надежден избор】- Добре направени помпа-опаковка не оставя никакви притеснения за изхода на помпата от повреда 【Приложими места】-Прост, но изискан, идеален за баня, кухня, офис тоалетна, тоалетна, тераса ресторант и т. 【Материал с висока якост на】- Той добре е изработена от неръждаема стомана 304 с нанасянето на боя с блестяща и гладка повърхност. 【Широк спектър от приложения】 - Подходящ за съхранение на лосиони, такива като шампоан, препарат за почистване на тялото, течен сапун, течност за миене на съдове и т. 【Лекотата на използване и зареждане на】 - Просто натискайте и давайте точното количество сапун всеки път.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : Неръждаема стомана 304 Процеса на обработка : пръскане на боя Цвят : rose gold Обем : 250 мл/350 мл/550 мл (по избор) Тегло на опаковката : прибл. 100 г ~ 224 г Помещение включва : 1 х опаковка за сапун от неръждаема стомана моля, Обърнете внимание : Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.Моля, разберете, че в цветове могат да съществуват хроматичната аберация се дължи на различни настаняване на изображения.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Material:
304 Stainless steel 
Treatment Process:
Paint spraying
Color:
Rose Gold
Capacity:
250ML/350ML/550ML (optional)
Package Weight:
Approx. 100g~224g
Package Included:
1 x Stainless Steel Soap Dispenser:
Notice:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures.:
 :

Подобни продукти в категория