• Новинка
Завеса за душ RosieLily Mountain, Завеса за душ Тюркоаз за баня, на Хладно Завеса За душ, Куки За Завеса За душ С Природата, Акварел Завеса За душ с Гледката на Слънчев Залез с?

Завеса за душ RosieLily Mountain, Завеса за душ Тюркоаз за баня, на Хладно Завеса За душ, Куки За Завеса За душ С Природата,

Buyers rating:
BGN 12.79

Налично

Завеса за душ Mountain на : Изработен от 100% полиестер, водоустойчив, с повишено покрив, който не позволява скъсване и осигурява дълготрайна функционалностПодсилени горния ръб на дъното предотвратява вздымание завеси, задържане на вода вътре и студен въздух отвън.Супер водоотблъскваща тъкан, лекувани по този начин, за да пуснете водата остава на повърхността, бързо започваме и се изсушава.Завеса за душ тюркоаз : Эстетичная завеса за душ sunset с акварельным природен принтом подходящи за всякакъв тип мебели в банята.Творчески и уникални планински модели ще ви позволи да се насладите на плуване.Стандартен размер на 72 "* 72", подходящи за повечето.Черна завеса за душа : лесно е подходящ за душ / вана всеки стандартен размер и работи с прави или извити душ пръчки. 12 Бели пластмасови куки лесно да пръстен куки за завеса за душ, за да отговарят на това декора, който ви харесва.Универсална, не е просто красива завеса за душ под формата на гори : на разположение за баня с подови изтривалки на разположение или рафтове в различни стилове, за кемперов, хотели, мотели, хостели колежи.Може да се използва не само като завеса за душа в банята или подплата за завеси тъкан за душата, тя може да се използва като кухненски пердета, завеси за спалня, прозоречни щори, задни щори, пердета за тераса врати, каси за врати щори, външни щори, щори за микробуса и т. Гаранция за качество : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще се погрижим за вашият проблем е решен правилно. завеси за баня, подкладочные тъканни завеса за душ. кабина, къмпинг, хотели, заведения, мотели и хостели колежи. кухненски завеси, пердета за спалня, алуминиева дограма, пердета, задни завеси, завеси за тераса, врати завеси, външни завеси, пердета за микробуса и т. декоративни тъкани. на фона на плата.

Подробности

Подобни продукти в категория