• Новинка
BESPORTBLE Пипер Халепеньо Бамбук Кутия За Подправки, Кутия за Сол и Пипер Сахарницы съдове за Подправки Кутии Контейнери за Съхранение на Подправки с Капак за Кухня Ко?

BESPORTBLE Пипер Халепеньо Бамбук Кутия За Подправки, Кутия за Сол и Пипер Сахарницы съдове за Подправки Кутии Контейнери

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

туба за сол-фина работа и гладко полираниКонструкция от двойни мрежи, удобен и практичен. кутийки за съхранение на подправки износоустойчивост и твърди, подходящи за съхранение на различни подправки. кутия за подправки с кръгла форма, креативна и практично за използване, ще ви донесе много удобства. опаковка захар не позволява сухи пукнатини и деформации, може да повредиться от насекоми.Цветът остава непроменен след карбонизация.пазител на подправки Висококачествен бамбуков материал с прозрачна текстура е натурален, екологично чист и трайна.туба за сол-фина работа и гладко полирани.Конструкция от двойни мрежи, удобен и практичен. кутийки за съхранение на подправки износоустойчивост и твърди, подходящи за съхранение на различни подправки. кутия за подправки с кръгла форма, креативна и практично за използване, ще ви донесе много удобства. опаковка захар не позволява сухи пукнатини и деформации, може да повредиться от насекоми.Цветът остава непроменен след карбонизация.пазител на подправки Висококачествен бамбуков материал с прозрачна текстура е натурален, екологично чист и трайна.Характеристики - Цвят : асорти. Материал : бамбук. Размер : около 12,00 X12,00 X6,50 см / 4, 72 X4, 72 X2,55 инча.Пратката включва - 1 x кутия за подправки.

Подробности

Подобни продукти в категория