• Новинка
Нашийници за котки с надпис – Моля, Не се хранят ме / При мен Микрочип | Безопасна Быстросъемная Отколовшаяся обтегач - Лилаво, моля, не се хранят ме (опаковка от 3 бро?

Нашийници за котки с надпис – Моля, Не се хранят ме / При мен Микрочип | Безопасна Быстросъемная Отколовшаяся обтегач - Лилаво,

Buyers rating:
BGN 43.02

Налично

★ Кратък преглед : Всички яки котки ZACAL са произведени в съответствие с изискванията за сигурност на коткиВсички наши яки са изработени с быстросъемными се подкосиха.Тези катарами отстегиваются, ако котката е зацепится или се заби по време на своите приключения, като предотвратява травми или нещо по-лошо!. ★ Всеки нашийник включва D-образен пръстен с приложените към него камбана.При желание камбанка могат да бъдат лесно отстранени.Можете също така да прикачите информация показалец в D-образному пръстена, ако предпочитате. ★ Опаковка : Всички продукти се доставят в оригиналната опаковка Zacal Cat Collars. ★ Допълнителна информация : ➣ Размера на яката за котки : 20-30 см (прибл.) ➣ Размера на яката за коте : 15-23 см (прибл.) ➣ Вид на ключалката : быстросъемная /свалящ се обтегач ➣ Камбанка в комплекта : Да (при желание се отстранява). ★ ВАЖНО : Цветът на колокольчика може да се различава от представянето на снимката. Нашийник с принтом Zacal "Моля, не хранете ме" е снабден с надеждна быстросъемной катарама, която лесно се облича и да стреля.Това позволява на яката отстегнуться, ако котката ви е удобен.Идва със собствен камбана за тревога и отблъскват потенциалните добив (птици, гризачи и т.Тя може лесно да се регулира така, че той да подхожда на всички котки.Този нашийник придава на вашата котка допълнителен стилен външен вид.

Подробности

Подобни продукти в категория

Турникет на Nik B - Бежово - XL
  • Новинка
Оценки:

Турникет на Nik B - Бежово - XL

Нова шлейка в стил жилетка като "Шлейка В" Диамант модел и плътна схема.Закопчалката на ключалката и свъ�

BGN 18.70