• Новинка
Опаковка сапун Бял с една глава 350 мл/ с две глави 700 мл, Неперфорированный Флакон за опаковане на Гел за душ, подходящ за спорта сапун в банята на дома и хотела (A, B: B)

Опаковка сапун Бял с една глава 350 мл/ с две глави 700 мл, Неперфорированный Флакон за опаковане на Гел за душ, подходящ

Buyers rating:
BGN 32.65

Налично

Ръчно опаковка сапун бял цвят, стенен монтаж, подходящ за домашна и бизнес употребаПродуктът има две спецификации : едноцилиндров обем 350 мл и двуцилиндров с обем 700 мл, без инсталиране на пробиване.Прозрачен контейнер ви позволява да разглеждате съдържанието и лесно да се види промени в обема на вътрешните съоръжения.Този опаковка за сапун се предлага в корпус от ABS-пластмаса, изключително здрава и елегантна.Този опаковка течен сапун е ефективна алтернатива на мръсни бутилки с лосион.Ръчно опаковка сапун бял цвят, стенен монтаж, подходящ за домашна и бизнес употреба.Продуктът има две спецификации : едноцилиндров обем 350 мл и двуцилиндров с обем 700 мл, без инсталиране на пробиване.Прозрачен контейнер ви позволява да разглеждате съдържанието и лесно да се види промени в обема на вътрешните съоръжения.Този опаковка за сапун се предлага в корпус от ABS-пластмаса, изключително здрава и елегантна.Този опаковка течен сапун е ефективна алтернатива на мръсни бутилки с лосион.Име на продукта : Пластмасов диспенсер за сапун без перфорация Цвят на продукта : бял продукт : Начало /Хотелска продукти : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. С изключение на пластмасова опаковка за сапун без перфорация, показан на снимката, няма други предмети в комплекта не са включени. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете. Поради ръчно измерване може да има малка грешка.Моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. В нашия магазин е представена от много стилове и цветове, можете да проверите в магазина ми. Приветствам вашите мнения, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Мултифункционална употреба - Този опаковка сапун може да напълните с вода и сапун за ръце, сапун за миене на съдове, течен препарат за почистване или лосион за ръце.Комплексно използване го прави полезен в банята, спалнята и кухнята.

Подробности

Подобни продукти в категория