• Новинка
Светещи нашийници за кучета Kupplol led нашийник за кучета USB Акумулаторна Регулируема Водоустойчив Защитен нашийник с Подсветка за малки Средни и Големи кучета.

Светещи нашийници за кучета Kupplol led нашийник за кучета USB Акумулаторна Регулируема Водоустойчив Защитен нашийник с Подсветка

Buyers rating:
BGN 4.79

Налично

? ВИСОКА ВИДИМОСТ и СИГУРНОСТ - led нашийник за кучета - това е нова технология 2022 година с висококачествени плоски оптични влакна, повече от 50% по-ярка други, видими от разстояние 500 ярда благодарение на 360⁰ сверхярким led лампамУверете се, че кучето е забелязан на движението и са защитени от опасността, която той представлява. ? USB акумулаторна батерия + три режима -led яка Kupplol има само един бутон за управление на осветлението. изберете различни режими, в зависимост от случая, можете да променяте бърза от светкавица, бавна светкавица, устойчиво блясък по своему.Може да се използва повече от 8 ~ 11 часа след пълно зареждане. ?Водоустойчив и лек - яка light up за кучета има известна степен на водоустойчивост, не се страхува от дъждовно време или ежедневна изпотяване, тъй като в него има елементи на храна не е подходяща за плуване, силен дъжд и други екстремни метеорологични условия. ?Регулируем светлинен нашийник за кучета - удобен в переноске, быстросъемный, регулируема дължина.Моля, измерете обиколката на врата на кучето, мека ролетки, за да изберете правилния размер.Идеален за шпаньоли, лабрадори, бийгъл, немски овчарки, овчарки и т. ❤ ️ Купи с увереност-вашето удовлетворение е нашата най-голяма мотивация, ако някога сте имали някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение. ? ВИСОКА ВИДИМОСТ и СИГУРНОСТ - led нашийник за кучета - това е нова технология 2022 година с висококачествени плоски оптични влакна, повече от 50% по-ярка други, видими от разстояние 500 ярда благодарение на 360⁰ сверхярким led лампам.Уверете се, че кучето е забелязан на движението и са защитени от опасността, която той представлява. ? USB акумулаторна батерия + три режима -led яка Kupplol има само един бутон за управление на осветлението. изберете различни режими, в зависимост от случая, можете да променяте бърза от светкавица, бавна светкавица, устойчиво блясък по своему.

Подробности

Подобни продукти в категория