• Новинка
Играчка-Поставка за Пиле Костур Filhome, Здрава Дървена Пилешка място за спане за Потомство Пилета, място за спане за костур за детски Пилето на Големи размери (с Триъг?

Играчка-Поставка за Пиле Костур Filhome, Здрава Дървена Пилешка място за спане за Потомство Пилета, място за спане за костур

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

* [ЛЕСЕН МОНТАЖ] : Нашите продукти са предназначени главно за птици с различни размериТя е много проста за инсталиране. * [ЗДРАВ] : Този курник за пиле достатъчно здрав и стабилен, за любимия си домашен любимец да може да стои в него без проблеми.Отличен за дресура на вашия мил домашен любимец с помощта на тази поставка за костур в кокоши насесте. * [ЕСТЕСТВЕНО ДЪРВО] : Нашият пилешка място за спане е изработен от дърво, което е безопасно и не причинява вреда на вашия домашен любимец, стои върху него, без мирис. * [ЧУДЕСНО за ОТДИХ И ДРЕСУРА на ВАШИЯ домашен ЛЮБИМЕЦ] : вашата птичка или пиле може лесно лазать по него, да се обучават, да играе.Няколко хоризонтални дървени корени помагат на вашия домашен любимец да се катерят и да предоставят повече места за сядане на домашни любимци. * Моля, запознайте се и с други размери в магазина Filhome, и у нас, в продажба има различни пилешки костур.

Подробности

Подобни продукти в категория

Ракета Paradise Toys, 2 1/2 инча W 10 инча L
  • Новинка
Оценки:

Ракета Paradise Toys, 2 1/2 инча W 10 инча L

Препоръчва се за вълнообразни попугайчиков, Неразлучников, Какаду и т Устойчива играчка за малки птичк�

BGN 19.38