• Новинка
Скоби за tarps TEANTECH с комплект carabiners - Тежкотоварни Хонорар с винт за палеца, Скоба, за да Кемпинговой Палатки, Скоби за нощуване на открито, Тенти за Каравани, Навеси з?

Скоби за tarps TEANTECH с комплект carabiners - Тежкотоварни Хонорар с винт за палеца, Скоба, за да Кемпинговой

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

【Обнови големи скоби за tarps】 : Уникален дизайн голям тежкотоварни скоба за tarps има 6 реда зъби, по-голям от 173 инча (4,4 см) и глава, които увеличават площта на ухапване, което увеличава силата на захапката и няма да навреди на вашата палатка или друго покритие, по-мощна силата на захапката и по-стабилна. 【Могат да издържат на силен вятър】 : Максимална выдерживаемость силен вятър до 11 точки При условие, че на палатка или калъф не се разбиват при силен вятър, тези здрави големи скоби за tarps, выдерживающие силен вятър и сняг, здраво придържаме в палатка или други седалките, водоустойчив, ветроустойчивые. 【Товароподемност】 : По-широк устата и главата, предназначени за усилване на силата на захапката, натоварен носещи е около 110,23 паунда-155 паунда (50-70 кг), тествана от нас сами, натоварен носещи е до 155 паунда / 70 кг, осигурява защита от големи товари в камиони, идеален за изграждане на градински беседки, оранжерии и др 【Конструкция на регулируеми дръжки】 : Големи скоби-капан за навес с регулираща се дръжка, които улесняват настройки и ви позволява да отворите гъба около 0,59 инча / 1,5 см което е идеално за тежки брезентов, лесно засилят или отслабят винтовую копчето за регулиране на дебелите или тънките брезенте. 【Многоцелеви】 : Высокопрочные тежкотоварни скоби за палатки от tarps са идеални за закрепване на tarps, навес, своята практика за лодки, хитрец, своята практика за под наем, на своята практика за лек камион, своята практика за беседки, скоби за tarps за детска градина, покривала за басейни, скоби за транспортни носене, щипки за тента за къмпинг, временно убежище, скоби за закрепване на tarps и т. 【Обнови големи скоби за tarps】 : Уникален дизайн голям тежкотоварни скоба за tarps има 6 реда зъби, по-голям от 1.73 инча (4,4 см) и глава, които увеличават площта на ухапване, което увеличава силата на захапката и няма да навреди на вашата палатка или друго покритие, по-мощна силата на захапката и по-стабилна. 【Могат да издържат на силен вятър】 : Максимална выдерживаемость силен вятър до 11 точки При условие, че на палатка или калъф не се разбиват при силен вятър, тези здрави големи скоби за tarps, выдерживающие силен вятър и сняг, здраво придържаме в палатка или други седалките, водоустойчив, ветроустойчивые.

Подробности

Подобни продукти в категория

PureLink UHD2-140, Дистрибуция HDMI 2.0
  • Новинка
Оценки:

PureLink UHD2-140, Дистрибуция HDMI 2.0

Pure Link , UHD2140, Pure Link UHD2140 Разпределение HDMI 20 4 K / 60 4 : 4 : 4 Разпределение на HDCP 2.2 1x4 дървен материал Разпредел�

BGN 6.06