• Новинка
Крака за мека мебел Bikani Golden Кръгли Крачета за мебели от масивна метал, Сменяеми Крака за дивана, Идеални за съвременния средата на века / Чудесен хак на ИКЕА за мека ?

Крака за мека мебел Bikani Golden Кръгли Крачета за мебели от масивна метал, Сменяеми Крака за дивана, Идеални за съвременния

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

★ Мебелни крака са универсални за различни видове мебели, диван комплекти, дивани, фотьойли, прикроватной нощни шкафчета, шкаф, чекмедже и т Също е подходящ за вашия мебелен проект "Направи си сам". ★ Изберете метални крака на масата, на които можете да разчитате за цял живот.Крака-шипове на нашия прикроватного маса са изработени от най-добрите студено валцувани стоманени, така че те са здрави, трайни и устойчиви на корозия. ★ Прости и творчески начини за създаване на аксесоари, които могат да бъдат адаптирани към различни видове закрепване на мебелни крака. може да бъде лесно инсталиран по-малко от 5 минути. ★ Най-подходяща за обзавеждане на американското производство или на мебели "направи си сам", не само красиво актуализира мебели, промяна на по-класически стил, но и създава по-топла и светла атмосфера в дома. ★ Bikani - зряла компания за производство на мебелни аксесоари.Купувайки нашите мебелни крака, вие получавате доживотна гаранция за качество.Моля, бъдете сигурни в покупката!Ако имат някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ★ Мебелни крака са универсални за различни видове мебели, диван комплекти, дивани, фотьойли, прикроватной нощни шкафчета, шкаф, чекмедже и т. Също е подходящ за вашия мебелен проект "Направи си сам". ★ Изберете метални крака на масата, на които можете да разчитате за цял живот.Крака-шипове на нашия прикроватного маса са изработени от най-добрите студено валцувани стоманени, така че те са здрави, трайни и устойчиви на корозия. ★ Прости и творчески начини за създаване на аксесоари, които могат да бъдат адаптирани към различни видове закрепване на мебелни крака. може да бъде лесно инсталиран по-малко от 5 минути. ★ Най-подходяща за обзавеждане на американското производство или на мебели "направи си сам", не само красиво актуализира мебели, промяна на по-класически стил, но и създава по-топла и светла атмосфера в дома. ★ Bikani - зряла компания за производство на мебелни аксесоари.

Подробности

Подобни продукти в категория