• Новинка
Hemoblo Пътна Чанта за Тоалетни Принадлежности, Холщовая Чанта-Тоут, Чанта за Инструменти, Органайзер, Набор от Инструменти, Текстилен Титуляр за Дреболии, Мултифункц?

Hemoblo Пътна Чанта за Тоалетни Принадлежности, Холщовая Чанта-Тоут, Чанта за Инструменти, Органайзер, Набор от Инструменти,

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【Здрав материал】 Чанта за инструменти, изработен от здрав плат Оксфорд 【Водоустойчив и 】 Водоустойчив и функции осигуряват по-добра защита на вашите инструменти. 【Лек и преносим】Чанта за инструменти, не е тромава и не ще увеличи допълнително натоварване. нейната лесно да носите със себе си за дръжката. 【Широка сфера на приложение】 Разполага с едно място за съхранение с голям капацитет, в която можете да съхранявате вещи, като ключове, отвертки, клещи, клинове, тиксо и така нататък. 【Дизайн с широко гърло】 по-дълги от голяма светкавица и дизайн с широко гърло означава, че вашата чанта, можете да отворите и да държат отворени по време на работа, което улеснява преглед и използване на необходимите ви инструменти. 【Здрав материал】 Чанта за инструменти, изработен от здрав плат Оксфорд. 【Водоустойчив и 】 Водоустойчив и функции осигуряват по-добра защита на вашите инструменти. 【Лек и преносим】Чанта за инструменти, не е тромава и не ще увеличи допълнително натоварване. нейната лесно да носите със себе си за дръжката. 【Широка сфера на приложение】 Разполага с едно място за съхранение с голям капацитет, в която можете да съхранявате вещи, като ключове, отвертки, клещи, клинове, тиксо и така нататък. 【Дизайн с широко гърло】 по-дълги от голяма светкавица и дизайн с широко гърло означава, че вашата чанта, можете да отворите и да държат отворени по време на работа, което улеснява преглед и използване на необходимите ви инструменти.Характеристики Материал : плат Оксфорд - Размер : 30. 93in [Здрав материал] Чанта за инструменти, изработен от плат Оксфорд, която е различна якост. [Водоустойчива и ] Водоустойчив и функции осигуряват по-добра защита на вашите инструменти. [Лек и преносим] Чанта за инструменти, не е тромава и не ще увеличи допълнително натоварване. нейната лесно да носите със себе си за дръжката. [Широката сфера на приложение на] Има едно място за съхранение с голям капацитет, в която можете да съхранявате вещи, като ключове, отвертки, клещи, клинове, тиксо и така нататък.

Подробности

Подобни продукти в категория

1бр Нов BES 516-378-G-E5-C-S49 BES 516378GE5CS49
  • Новинка
Оценки:

1бр Нов BES 516-378-G-E5-C-S49 BES 516378GE5CS49

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 52.92
1бр Нов M18MI-POC50B-S04K M18MIPOC50BS04K
  • Новинка
Оценки:

1бр Нов M18MI-POC50B-S04K M18MIPOC50BS04K

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 35.97