• Новинка
3Cloudge Смарт часовници за мъже и жени, 2023 най-Новите смарт часовници с 1,32-инчов HD екран с Пульсометром, монитор на кислород в кръвта, сърдечната сън, Водоустойчив фитн?

3Cloudge Смарт часовници за мъже и жени, 2023 най-Новите смарт часовници с 1,32-инчов HD екран с Пульсометром, монитор на

Buyers rating:
BGN 40.26

Налично

⌚【Нови подобрени smart-часовници】 голям екран с Full touch HD с диагонал 1,32 инча и резолюция от 360 * 360, позволяващ ясно да разглеждате време, данни за активност през целия ден и състояние на здравето поддръжка на динамични набиране на потребителския интерфейс и потребителския набор.Можете да зададете различни стилове скали в зависимост от вашите предпочитания. ?【Поддържа няколко спортни режими】, Когато се свързвате към Bluetooth часовник може точно да записва стъпки, разстояние и калории, както и поддържат няколко спортни режима : ходене, бягане, скачане, колоездене, бадминтон, футбол и баскетбол, плуване.Тези стилни, умни часовници могат да наблюдават действията ни през целия ден и да ни помогне за постигането на научна подготовка, което е най-добрият избор за спортни часа. ?【Монитор на сърдечната честота и на кислород в кръвта 24/7 и проследяване на сън】Нашите часовници могат да се следи сърдечната честота в реално време, насищане на кръвта с кислород, важни стъпки, изгорени калории, монитор сън, данни за натиск.И чрез прилагане на "Da Fit" да осигури задълбочен анализ, за да ви помогне да разберете по-добре собственото си здраве и разумно да приспособят начина си на живот. ?【Водоустойчиви часовници за фитнес и издръжлив батерия 】 Разработени с дълбоко ниво на водоустойчивост IP68, можете да плуват в басейна, без никакви притеснения, и те могат да следите вашите данни за плуване.(Забележка : не използвайте гореща вода, не е подходящ за гмуркане или сауни и т.), трябва да се зарежда само за 2 часа, може да се използва 7-10 дни, време на готовност - 30 дни.По-голям капацитет и ниска консумация на енергия осигуряват по-дълъг живот от часа и може да се регулира яркостта на екрана в зависимост от вашите нужди. ℹ【Допълнителни услуги и съвместимост】 трябва само да изтеглите приложението "Da Fit" на вашия смартфон.Нашите умни часовници са съвместими с Android, IOS 6.Чрез свързване към вашето устройство чрез "Da Fit", можете да получавате напомняния за телефона и SNS в реално време.можете да се насладите на други невероятни интелигентни функции, като например прогнозата за времето, управление на музика, контрол на камерата, таймер, будилник, напомняне за седнало начина на живот, трениране на дишане, напомняне за менструален цикъл и др. ⌚【Нови подобрени smart-часовници】 голям екран с Full touch HD с диагонал 1,32 инча и резолюция от 360 * 360, позволяващ ясно да разглеждате време, данни за активност през целия ден и състояние на здравето. поддръжка на динамични набиране на потребителския интерфейс и потребителския набор.Можете да зададете различни стилове скали в зависимост от вашите предпочитания. ?【Поддържа няколко спортни режими】, Когато се свързвате към Bluetooth часовник може точно да записва стъпки, разстояние и калории, както и поддържат няколко спортни режима : ходене, бягане, скачане, колоездене, бадминтон, футбол и баскетбол, плуване.

Подробности

Подобни продукти в категория