• Новинка
Количка за фризьорски салон Салон СПА-Бронзова 5 Нива Количка За Съхранение на Окрашивающий Салон за Красота Притежателя на Сешоар за Коса с 4 Чекмеджета за Ретро И?

Количка за фризьорски салон Салон СПА-Бронзова 5 Нива Количка За Съхранение на Окрашивающий Салон за Красота Притежателя

Buyers rating:
BGN 143.21

Налично

- На горната кошница за съхранение на красив и практичен, удобен за съхранение на висококачествени хардуерни аксесоари, екологично чиста и трайна - Количка за козметика има пет подвижни чекмеджета. Спестете време с 4 подвижни две входящи тави за съхранение, които лесно се заменя. - Здрава и устойчива рамка за надеждна поддръжка на количка, здрава и трайна, може да издържа голяма тежест, с допълнителното предимство на притежателя за сешоар. - Трайни колела ролкова вида осигуряват лесна маневреност колички, което го прави много удобен за използване. - Стилна ретро количка за красота за всички поводи.Каним ви да посетите нашият магазин и да закупите нашите специално разработени качествени продукти.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти и услуги, моля, изпратете ни електронно писмо, преди да публикувате мнение и ние ще бъдем готови да помогнат.Ние гарантираме 100% удовлетвореност от покупката.Технически характеристики : Тип : Фризьорски инструментматериал : Желязо и пластикцвет : бронз Размер на продукта : прибл. 37*33*90 cm Тегло на продукта : приблизително 8500г съдържание на Пакета : 1 * Фризьорски салон тележка4 * Фризьорски тава Характеристики : 5-слойный дизайн, позволява да се съхранява повече фризьорски или козметични инструменти.Предвидени са 4 сменяеми тава. 4 всенаправленных колела, удобни за използване.Желязо рамка, по-здрав и издръжлив.Лесно се монтира, подходяща за професионален салон.Високо качество, с елегантен външен вид и копринена повърхност.Описание : Това е нашата многофункционална салонная количка-количка.Тази салонная количка за съхранение на чудесно за козметика, специалисти по татуажу, маникюру, грижа за домашни любимци и други професионални цели.Количката е оборудвана с най-високо ли още не с множество офиси и притежатели на устройства с 4 въртящи се колела за лесно използване и 4 плъзгащи сменяеми чекмеджета за допълнителни фризьорски или козметични инструменти.Лесно се съберат.

Подробности

Подобни продукти в категория