• Новинка
Замяна Наставка 0,3/1,75 за Екструдер, Дюза за Екструдер M6, Дюза за екструдер, Аксесоари за 3D-принтер 0,3 мм за дома

Замяна Наставка 0,3/1,75 за Екструдер, Дюза за Екструдер M6, Дюза за екструдер, Аксесоари за 3D-принтер 0,3 мм за дома

Buyers rating:
BGN 3.09

Налично

Идеален заместител на дюзата, лесен за инсталиране и подмянаДюза за 3d-принтер ефективно предотвратява изтичане на печатащата глава и осигурява стабилни резултати печат с гладка и лъскава повърхност. намаляване на съпротивлението на ъгли и да се избягва използването на закругленных фаск за блокиране на нишки.Лесно се определи англ.Подходящи за абразивни или лесно засоряющихся нишки.Широка съвместимост - съвместими с всички 3 D-принтери ABS / PLA дебелина 1,75 мм, може да се използва за принтери Makerbot Creality CR-10/MK8, Makerbot Reprap Prusa I3 и т. Висококачествен месинг материал - Латунная наставка екструдер изработени от здрав латунного материал, който лесно ръжда и има дълъг срок на служба.Спецификация : Функции : Подходящ за абразивни или лесно засоряющихся нишки.Идеален заместител на дюзата, лесен за инсталиране и подмяна.Висококачествен месинг материал - Латунная наставка екструдер изработени от здрав латунного материал, който лесно ръжда и има дълъг срок на служба.Широка съвместимост - Съвместими с всички 3 D-принтери ABS / PLA дебелина 1,75 мм, може да се използва за принтери CR-10/MK8 Reprap Prusa I3 и др Дюза за 3d-принтер ефективно предотвратява изтичане на печатащата глава и осигурява стабилни резултати печат с гланцово покритие. Намаляване на съпротивлението на ъгли и да се избягва използването на закругленных фаск за блокиране на нишки.Размер на гравиране на всяка насадке лесно да се определи.Параметри : Входен диаметър 1,75 мм Изходен диаметър : 0,3 мм Материал : месинг Резба : m6 Тегло : прибл. 2 г Осъществяване списък : 10 * 0,3 мм Дюза за екструдер Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване. Цвят на различни монитори могат да се различават.Благодаря ви за вашето добро разбиране.

Подробности

Features:
Suitable for abrasive or easily clogged filaments.:
Ideal nozzle replacement, easy to install and replace.:
High-quality brass material - Extruder brass nozzle is made of durable brass material, which is not easy to rust or corrode and has a service life.:
Wide compatibility - Compatible with all 1.75mm ABS / PLA 3D printers, can be used for CR-10 / MK8 Reprap Prusa I3 printers, etc.:
The 3d printer nozzle effectively prevents printhead leakage and produces consistent print results with and glossy finish. Reduce the resistance of the corners and avoid using rounded chamfers to block the filaments. It is easy to identify the engraving size on each nozzle.:
Specification:
Input diameter:
1.75mm
Output diameter:
0.3mm
Material:
brass
Thread:
M6
Weight:
Approx. 2g
 :
Package list:
10 * 0.3mm Extruder Nozzles:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement.:
2. Different monitor colors may be different. Thanks for your kind understanding.:

Подобни продукти в категория

Жена жилетка Adjust от Ouray Sportswear
  • Новинка
Оценки:

Жена жилетка Adjust от Ouray Sportswear

ЦипСамо ръчно пране.Сверхлегкая плат Осигурява защита от атмосферни влияния, без голям обем.Лека стега�

BGN 0.67
Sndpapr Prosand 9x11 Jobpk 120
  • Новинка
Оценки:

Sndpapr Prosand 9x11 Jobpk 120

Отшлифуйте суперсплавы, метали, дървен материал и стеклопластиковые композити с помощта на хартиения л

BGN 23.80
1БР E32-ZC200 E32ZC200 Нова
  • Новинка
Оценки:

1БР E32-ZC200 E32ZC200 Нова

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 1.33