• Новинка
Led работна Лампа WARSUN, Акумулаторна батерия с Работно Лампа, Преносим Магнитен Работен Лампа, Водоустойчива led Слънчеви Прожектори за къмпинг, туризъм, ремонт на авт?

Led работна Лампа WARSUN, Акумулаторна батерия с Работно Лампа, Преносим Магнитен Работен Лампа, Водоустойчива led Слънчеви

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Силен Магнит : можете да Го прикачите към метална повърхност, като капак на автомобилаТова е много удобно за проверка и ремонт на автомобили.Дизайн куката : можете да го закачите навсякъде и отдалечаване на ръцете. 2 източника на светлина и 6 режима на осветяване : От 2 различни източника на светлина : LED / КОЧАН.И 6 различни режима на осветление : LED / КОЧАН (нисък / Среден / висок / Червен / ефекта на светлинни).Индикаторът на захранването : WARSUN Y40, оборудван с функция за индикатора на захранването, с други думи, когато свети само един светодиод, това означава, че на работния индикатор трябва да се зарежда.Функция за излизане захранване : Той има порт за зареждане 5-1 А, който може да се използва като захранване в случай на авария.Зареждане Type-C : Работно лампа оборудван международен зарядно пристанище, което е много удобно за потребителите.Входяща мощност : 5 / 2 А. ☀【2 източника на светлина и 6 режима на осветяване】От 2 различни източника на светлина : LED / КОЧАН.И 6 различни режима на осветление : LED / КОЧАН (нисък / Среден / висок / Червен / ефекта на светлинни). 【【Акумулаторна батерия и соларен панел】 Той има международно пристанище за зареждане, което е много удобно за потребителите.Входяща мощност : 5 V-2 A.И той също е снабден слънчев панел, който може да се зарежда работни лампи на слънцето, което осигурява удобство за потребителите. ☀【Индикаторът за захранване и захранване】 Той е оборудван с функция за индикатора на хранене, която помага на потребителите да разберете останалата мощност работна лампа.Може да се използва като захранване в критична ситуация, което е удобно за потребителите.Изход равен на 5 В / 1 А. ☀【Силен дизайн на магнита и да се измъкне】 можете да Го прикачите към желязна повърхност, като капак на автомобила.Това е много удобно за проверка и ремонт на автомобили.Функция дизайн куката му позволява да се мотае в други области. ☀【Гаранция】 Ако имате някакви проблеми в рамките на една година, вие ще можете своевременно да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да направят за вас правилните неща.Просто купете си го!. ☀【2 източника на светлина и 6 режима на осветяване】От 2 различни източника на светлина : LED / КОЧАН.И 6 различни режима на осветление : LED / КОЧАН (нисък / Среден / висок / Червен / ефекта на светлинни). 【【Акумулаторна батерия и соларен панел】 Той има международно пристанище за зареждане, което е много удобно за потребителите.Входяща мощност : 5 V-2 A.И той също е снабден слънчев панел, който може да се зарежда работни лампи на слънцето, което осигурява удобство за потребителите.

Подробности

Подобни продукти в категория

Калъф Samsung EF-BT820PBEGUJ Tab S3, черен
  • Новинка
Оценки:

Калъф Samsung EF-BT820PBEGUJ Tab S3, черен

магнитно свързване и включване / изключване на устройствотоКорица на книгата (изкуствена).Корица на кн�

BGN 15.99