• Новинка
LISONGZIZHI Регулируема Сушилня За съдове, Выдвижное Цедка За мивки от Неръждаема Стомана, Телескопична Сливная Кошница, Кухня-Часова, Сливная Кошница, Органайзер за ми?

LISONGZIZHI Регулируема Сушилня За съдове, Выдвижное Цедка За мивки от Неръждаема Стомана, Телескопична Сливная Кошница,

Buyers rating:
BGN 34.65

Налично

✨【Висококачествени материали】 Набор от сушилок за съдове изработена от висококачествена пластмаса полипропилен, че е здрава и не се поддават на стареенеЧистота и хигиена, а посуда постоянно се съдържа в чистота. ✨【Бързо източване на водата】Сушилник за съдове с подвижна тава за събиране на капки в долната част за по-бързо отделяне на вода.Съдове се съхраняват в изправено положение, чисти и спретнати, което прави кухнята по-удобен за съхранение. ✨【Голям капацитет】 Е 3-слойная поставка за съдове, върху долния слой може да се постави много ястия, а на горния слой могат да се поставят прибори и други прибори за хранене, прегради за съхранение на посуда също така има изключителен вид на къщата. ✨【Спестяване на пространство】Простор за кухненски шкафове с малък размер, компактен дизайн, удобен за използване или подходящи за височината на шкафа. ✨【Практически поставка за прибори】 Освободете място на кухненската маса при съхранение на съдове за готвене с помощта на нашата много голям сушилни за прибори за хранене.Наистина създава опрятную и чиста кухня, особено за малки кухни!. ✨【Висококачествени материали】 Набор от сушилок за съдове изработена от висококачествена пластмаса полипропилен, че е здрава и не се поддават на стареене.Чистота и хигиена, а посуда постоянно се съдържа в чистота. ✨【Бързо източване на водата】Сушилник за съдове с подвижна тава за събиране на капки в долната част за по-бързо отделяне на вода.Съдове се съхраняват в изправено положение, чисти и спретнати, което прави кухнята по-удобен за съхранение. ✨【Голям капацитет】 Е 3-слойная поставка за съдове, върху долния слой може да се постави много ястия, а на горния слой могат да се поставят прибори и други прибори за хранене, прегради за съхранение на посуда също така има изключителен вид на къщата. ✨【Спестяване на пространство】Простор за кухненски шкафове с малък размер, компактен дизайн, удобен за използване или подходящи за височината на шкафа.

Подробности

Подобни продукти в категория

Керамични пътна чаша Дисни Са
  • Новинка
Оценки:

Керамични пътна чаша Дисни Са

Истински, оригинален, автентичен магазин на "Дисни"Висока керамична чаша за кафе лате.Плътно прилепнали

BGN 1.33