• Новинка
Ipetboom Подложка За Хранене за Кученца през Цялата Силикон Подложка за Хранене на Открито, Котешки Кръст, за да проверите За Ядене, Възглавници За Домашни Любимци, Лак?

Ipetboom Подложка За Хранене за Кученца през Цялата Силикон Подложка за Хранене на Открито, Котешки Кръст, за да проверите

Buyers rating:
BGN 4.72

Налично

Интерактивна ясла за малки кученца : тя ще направи домашен любимец щастлив и ни избави от скукатаЯсла за домашни любимци : домашни любимци могат да се яде бавно, отличен подложка за хранене.Стоп-а за кучета : то е лесно и удобно да се ползват и за почистване.Подложка за бавното ядене на домашни любимци : възглавница е изработен от силиконов материал, който е, vi, Интерактивна играчка-пъзел за кучета : Възглавница е изработен от силиконов материал, който е i. Предпоставка списък 1 х възглавницата за хранене на домашни любимци, Особености - устойчива на плъзгане възглавница може да отвлече вниманието на домашен любимец и е удобен за използване лабиринтная купа за кучета. -Това ще домашен любимец щастлив и бавно се отърве от скучен хранилки за кученца. - Материал : силикон подложка за бавното ядене. Да Им е лесно и удобно да се ползват и за почистване подложка за хранене на домашни любимци. - Размер : прибл. ясла за домашни любимци 18,5 х 18,5 х 0,75 виж Възглавница е изработен от силиконов материал, който е и по-чист бавно подаване. - Цвят : зелен интерактивна играчка-пъзел за кучета. -Домашен любимец може да се яде бавно, отличен подложка за хранене. възглавницата за хранене на кучета Информация за стоки, Подложка за бавното ядене на домашен любимец, Този предмет е изработен от силикон, практичен и безопасен за домашни любимци. ясла за домашни любимци Креативен дизайн на килима ще се научи да яде по-бавно и няма да се отрази на апетита си. интерактивна ясла за малки кученца Добра ясла за малки кученца, кучета и други домашни любимци.

Подробности

Подобни продукти в категория