• Новинка
VONDYU 6x6 инча С Цветя Модел, Специална Хартия за Албуми, Едностранно Фон за албума Направи си сам, Колоритни Канцеларски материали, аксесоари Ръчна изработка, Материа?

VONDYU 6x6 инча С Цветя Модел, Специална Хартия за Албуми, Едностранно Фон за албума Направи си сам, Колоритни Канцеларски

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

?Красив тематичен хартиен бележник : Този картон с изображение, 6 x 6 инча от VONDYU е декориран в "Цветето", хубава и романтична тема, която е символ на красотата на живота и очакване на по-добро бъдеще ?12 рисунки - 24 лист : 12 различни рисунки, по 2 листа за всяка фигура; 2-цифрата на всеки лист, във всяка опаковка от 24 лист. ?2 бескислотных фигурата на всеки лист, във всяка опаковка от 24 лист. ? Материал без киселина и лигнин : Колекция карти на модел, изработен от фин хартия 180 гр / м2, не съдържа киселини и лигнин, което осигурява най-добри резултати и максимално архивни качество. ?Използване : на Хартиен бележник за албуми достатъчно дебел и здрав, за изработка на поздравителни картички, малки бирок, подарък кутии, взривни фотобоксов, пакети "Направи си сам", опаковки за шоколадови бонбони. ? Универсална и красива хартия за бродерия : благодарение на по-богати цветове и изискан узорам тя широко се използва за всички видове производство на хартия - от scrapbooking до изработването на картички, на щанцоване до оформяне на списания и албуми със собствените си ръце.Серия хартия за албуми VONDYU Характеристики : -Хартия за албуми с цифри - това е хартия, разработена специално за scrapbooking, много популярна сред феновете на албуми, така и сред собствениците на творчески занаятчийски бизнес. Този цветен картон от VONDYU символизира красотата на живота и очакване на по-добро бъдеще. 12 различни дизайни, 2 цифра на всеки лист - мотиви отпред и отзад е различен, можете да изберете от коя страна да се използват в съответствие с настроението си или нужди. по 2 листа за всяка рисунка, на 24 лист върху всяка опаковка.Техническа технология на печат гарантира, че моделът ще бъде по-свеж и красив, не выцветет. Е изработен от фин хартия 180 гр /м2, не съдържа киселини и лигнин, което осигурява най-добри резултати и максимално архивни качество. Рязане, сгъване, записваем, дебел и здрав, подходящ за създаване на всички видове хартиени художествени проекти.

Подробности

Подобни продукти в категория