• Новинка
18Тръстика Болт, Опускной Прът, Тежкотоварни Обков за порти, Черна Твърди Стомани Капаче за Заземяване на Портата, за Дърво, PVC, Винил, Метални Порти, Огради, Врати, Уд?

18Тръстика Болт, Опускной Прът, Тежкотоварни Обков за порти, Черна Твърди Стомани Капаче за Заземяване на Портата, за Дърво,

Buyers rating:
BGN 21.59

Налично

【Здрав И издръжлив】 е Изработен от дебела черна стомана и не се чупи и не прогибаетсяС черно прахово покритие, антикоррозийный и с отлична устойчивост на корозия.Този лост за врата от дърво може да продължи дълъг живот на открито при лоши атмосферни условия.Широко се използва върху дървени портата на оградата, метални портала, железопътни вратата, винил вратата или двойни портите, вратите и т. 【СВЕРХПРОЧНЫЙ】 е Предназначена за използване в тежки вратата, заборах и вратата.Опускной прът на затвора по-дебели подобни рийд болтове, представени на пазара. прът с дължина 18 инча в състояние да проникнат в земята по-дълбоко и по-безопасно, надеждно задържане на тежки порти на място. 【ОСИГУРЕТЕ БЕЗОПАСНОСТТА на ПОРТА】 Осигурете стабилност на врата.Нашите болтове-бастуни са предназначени за закрепване на вашите единични или двойни врати, порти и огради в отворено или затворено положение.Защитете вашата врата от движещи се по посока на вятъра и опасности, които може да представлява това движение. 【УДОБНО ИЗПОЛЗВАНЕТО на】 Просто завъртете прът с ръка, за да той се плъзна надолу през отвора на скоби и остана в земята, за да си врата или ограда остава в постоянно положение.Когато не се използва, задайте болт на скобата на болта. 【Лесна инсталация】 да Предоставите 12 самосверлящихся винт (винтове не са подходящи за дървени порти).Просто трябва да пробийте 6 дупки, след това закрепете скоби от 4 парчета и фиксатор с помощта на болтове за надеждно закрепване на дървени или метални стелажи.Характеристики : ★ Регулируеми болтове за бастуни.★Може да се използва вертикално или хоризонтално нанасяне.★Е предназначена за използване в тежки портата, вратата и заборах.★Обков за врати с прахово покритие осигурява дълготрайност и устойчивост на атмосферни влияния, осигурява по-дълъг експлоатационен живот на открито.Пакетът включва : 2 x тежкотоварни опускной стержень2 x хонорар за тежки болтов4 x Скоби за тежки опускных стержней12 x Самосверлящиеся винтове Спецификация : Диаметър на пръта x L : 1/2 "x 18" Ширина x височина фиксатор болтове : 2 "x 1.

Подробности

Подобни продукти в категория