• Новинка
Свети валентин в Пейнтбоксе - Комплект от 8 (4 проекта) големи Валентинок размер от 5 до 7 инча, в комплект бели пликове с чувствата вътре.

Свети валентин в Пейнтбоксе - Комплект от 8 (4 проекта) големи Валентинок размер от 5 до 7 инча, в комплект бели пликове с

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

РАСПРОСТРАНЯЙТЕ ЛЮБОВ : Всяка картичка в този комплект съдържа много красиви пълноцветни картички на тема "Свети Валентин", които съдържат сърдечни чувстваБЕЗУПРЕЧНО КАЧЕСТВО : Голям размер карти 5x7 см; Пълноцветен дизайн на предната страна; Смешно шрифтове по цялата повърхност.Комплект от 8 (по 2 във всяка от 4-дизайн).ПЛИКОВЕ В комплекта : Бели пликове премиум-клас, са приложени към всяка покупка; Добавяне на индивидуален подход още преди това, как вашия любим човек ще открие своята картичка.Опазване на околната среда : съвременни продукти са произведени с високо съдържание на рециклируеми и гордо са изписани тук, в САЩ!. 100% гаранция за връщане на парите : Ако не сте напълно доволни от покупката си, можете да го върнете за връщане или подмяна в рамките на 60 дни от датата на доставка.Насладете се на модерен дизайн в Деня на Свети Валентин! 5 "x 7" всеки в 4 варианта на изпълнение.Пликове са приложени.Комплект от 4 дизайни (по 2 във всяка) пощенски картички с чувствата : 1. Отпред : Сърце с заварочным машина за чай и чаена чаша Вътре : малко пожелания за много любов и щастие.Честит Свети Валентин. Отпред : Ти си винаги в сърцето ми Вътре : На Свети Валентин и всеки ден! 3. Отпред : Честит Свети Валентин Вътре : Надявам се, е вашият ден да бъде изпълнен с любов и смях. Отпред : Обичам те, Валентин!Вътре : Само защото ти - това си ти!За Current Orin и Мириам Лу стартира Current от дома си в Колорадо Спрингс през 1950 година. Това, което започна като кампания за набиране на средства по пощата, чрез продажба на картички местните свещеници, бързо нараснал и е включила в себе си пълния каталог красив дизайн на поздравителни картички, картички с рецепти и други хартиени продукти.Днес Current Media Group LLC предлага над 2000 продукта на милиони клиенти по целия свят.Ние се стремим да помагаме на хората да поддържат връзка със семейството и приятелите си с помощта на уникалните, проектирани и достъпни подаръци и картички.

Подробности

Подобни продукти в категория

Вала, N 4,6 oz (130 g) Магмата NS Zebra
  • Новинка
Оценки:

Вала, N 4,6 oz (130 g) Магмата NS Zebra

Този модел spindle sister е настроена на висока скорост за високоскоростни сцени и когато искате да използват�

BGN 13.52