• Новинка
Чанта-портфейл TUCCH за Galaxy S22 Ultra 5G, [устойчив на удари вътрешен калъф от TPU], Поставка за карти [RFID lock], Магнитна корица-фолио, изкуствена кожа, съвместими с Galaxy S22 Ultra 5G с ?

Чанта-портфейл TUCCH за Galaxy S22 Ultra 5G, [устойчив на удари вътрешен калъф от TPU], Поставка за карти [RFID lock], Магнитна

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Съвместимост и основните характеристики на : Съвместим само С Galaxy S22 Ultra 5 G диагонал на екрана 6,8 инча (випуск 2022 гНе е подходящ за Galaxy S22 /S22 + Plus (не идеален). (1) Функция за стойка : калъф TUCCH Galaxy S22 Ultra leather case оборудван с функция за стойка, която ще осигури по-голямо удобство при гледане на филми под различни ъгли, общуването с приятели на Face Time. (2) Магнитна закопчалка-магнитна закопчалка за задържане на затворени и обезопасени. 【Топло съвет】 Моля, уверете се, че двете магнитна закопчалка адсорбированы при използване на S-Pen.Отделения за карти и точни деколтета : Този ултра кожен калъф-джобен формат на Galaxy S22, предназначени специално за новия Galaxy, която осигурява пълен достъп до всички функции (S Pen, бутони, колонки, камери и т. Кожена флип-надолу капачка с четири отделения за кредитни карти и голям джоб за пари не позволява да вземат допълнителен чантата си, излизайки на улицата.Заключване на RFID и НАПЪЛНО ЕФЕКТИВНА защита : прилагане на технологии за радиочестотна идентификация ефективно избяга сигнали и осигурява безопасността на вашата лична информация.Кожен калъф-джобен формат на Galaxy S22 flip Ultra затваря всички ъгли и осигурява отлична двухслойную защита на вашия смартфон.Траен вътрешен корпус от мек TPU с мек противоударным ръба предпазва вашия телефон от падане и удар.КЛАСИЧЕСКИ и удобен за ползване : калъф от изкуствена кожа премиум-клас предпазва вашия нов Galaxy S22 Ultra от драскотини и падане.Ние сме разработили калъфи, които не само са изработени от класическата кожата, но и са ретро външен вид и практичен дизайн.Кожен калъф TUCCH - това е елегантен, луксозен и модерен кожен калъф в бизнес стил. [Доживотна гаранция] : За подобряване на качеството на обслужване на клиентите на всички кожени чанти, продавани в нашия магазин, са с доживотна гаранция.При възникване на някакви проблеми с качеството, вие сте свободни да се свържете с нас и безплатно да ги замени или да върне парите.

Подробности

Подобни продукти в категория