• Новинка
UANDM Набор от Кориците за тънка конзола PS4 Vinyl Стикер за контролери на Playstation 4 Slim Console Dualshock 2 -Blue Flame (Само за PS4 Slim)

UANDM Набор от Кориците за тънка конзола PS4 Vinyl Стикер за контролери на Playstation 4 Slim Console Dualshock

Buyers rating:
BGN 51.15

Налично

Внимание : подходящ само за конзолата ps4 slim и 2 контролер Dualshock, не е подходящ за ps4 или ps4 pro Материал : тънка обвивка ps4 е изработена от винил материал с висока разделителна способност, тя може да защити вашата конзола ps4 slim и контролери от драскотини и прах, не избледняват, не се беля.Монтаж : лесен за използване, поставили, се почиства и отстранява без остатък.Точен приятелка : лесен достъп до бутони, администраторите, съединители, стикер идеално към конзолата.Кръст Бод Пакет : 1 компл. стикер на конзолата ps4 slim, 2 бр. корица за контролер ps4 slim, 4 бр. етикети със световыми ивици със случаен модел, ще направи вашата конзола и контролер по-персонализираните.Извадете стикер XB skin от опаковката и се уверете, че стикер skin няма да има дефекти. / Избършете устройството с мека кърпа и се уверете, че на повърхността на конзолата няма прах. / Махнете се разкъсва кожата с лист хартия и я залепете върху устройството.без да докосвате до нищо, нанесете го на пишеща машина.Започнете от единия край и выровняйте по различен край. / В студено време или за по-добри резултати, моля, използвайте сешоар или пистолет с горещ въздух, за да активирате химичното вещество, когато се прилага, особено на повърхността край.Оставете да изстине поне 3 часа, преди да се докоснат до повърхността на етикети-прозорец винетка.

Подробности

Подобни продукти в категория

Madden NFL 21 (PS4) - PlayStation 4
  • Новинка
Оценки:

Madden NFL 21 (PS4) - PlayStation 4

Лицето на франчайз : Изкачване към славата : вдигнете се, за слава и стани увековеченным в Madden NFL 21 веднаг�

BGN 9.49
Superbeat Xonic EX (PS4)
  • Новинка
Оценки:

Superbeat Xonic EX (PS4)

Всичко за ритъм : Високоскоростен, интуитивна система, която има само в Superbeat Xonic, това е ритъм вътре в те�

BGN 10.04
Wolfenstein: Старата Кръв (PS4)
  • Новинка
Оценки:

Wolfenstein: Старата Кръв (PS4)

Wolfenstein : The Old Blood (PS4)Wolfenstein : The Old Blood (PS4).Wolfenstein : The Old Blood това е отделен предисторията на естествения призна

BGN 0.67
Dissidia Final Fantasy NT Steelbook Edition (PS4)
  • Новинка
Оценки:

Dissidia Final Fantasy NT Steelbook Edition (PS4)

Уникална арена на 3 на 3 Свързвайте се с отбора си и да се бори с други, като се използва цялата картата из

BGN 2.33