• Новинка
Cabilock 3 бр., Подвесная Чанта за домове и Общежития, на Книгата на Върха на списания, Бяла Проста Бельо Чанта, Стенни Кутии за Съхранение, Странични Джоба, Органайзер, В?

Cabilock 3 бр., Подвесная Чанта за домове и Общежития, на Книгата на Върха на списания, Бяла Проста Бельо Чанта, Стенни Кутии

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

ПлатноНад вратата - Тази чанта за съхранение на чорапи, козметика, играчки, очила.ПОДВЕСНАЯ чанта-кутийка за съхранение - Тя е изработена от материали и има дълъг срок на служба.ПОДВЕСНОЕ СКЛАД - материали и добра изработка на производство осигуряват нейната устойчивост и практичност.ПОДВЕСНОЕ СКЛАД - Висококачествени материали, vi, ВИСЯЩ органайзер-Благодарение на дизайн дръжки той осигурява голямо удобство при употреба.Списък на опаковки, 3 x Чанта за съхранение на Характеристиките на -Тя е изработена от материали и има дълъг срок на служба на Висящ органайзер. -Тя може лесно да се затвори в една стая, санитарен възел, баня, кухня или на вратата, за да даде своя дом на красотата холщовой чанта за съхранение. -Материал : платно, полиестер и черната кърпа, висящ джоб за кабинет -Благодарение на простия и стилен дизайн, това няма да се отрази на красотата на дома чанти на задната врата. -Благодарение на дизайн дръжки тази чанта за съхранение на стената е много удобен за използване. -Размер : 22,00 X9,50 X38,00 см /8,65 X3,73 X14 подвесная чанта за кабинет. -Можете да събирате и съхранявате различни обекти, като например дистанционно управление, очила, бележка книги, чорапи и други дребни елементи, кабели за слушалки, чанта.Описание на продукта Чанта за слушалки с кабели Красив дизайн ще осигури нейната популярност и практичност.висящ джоб за организатор в гардероба, Този продукт се различава от другите чанти за съхранение, изработен от висококачествен материал, подвесная чанта за съхранение, подходящи за окачване на стена, врата, гардероб, кука, може да бъде поставен у дома или в магазина.

Подробности

Подобни продукти в категория