• Новинка
Century Star Детски Футболни Чорапи За Момчета, за Малки Момичета, Чорапи до Коляното, Памучни Чорапи за Униформи

Century Star Детски Футболни Чорапи За Момчета, за Малки Момичета, Чорапи до Коляното, Памучни Чорапи за Униформи

Buyers rating:
BGN 2.40

Налично

Памук
☞ Материал : Футболни чорапи детски основно са направени от памук.Те са меки и удобни, с висока еластичност и впитыванием пот, идеален за спортни облекла.
☞ Дизайн : Чорапогащи до коляното за момичета, три ленти отгоре, детски чорапи за костюми на 80-те години на класическата комбинация, която никога не излиза от мода.Лесно се съчетава с различни дейности, къси панталони, поли.
☞ Характеристики : Дълги чорапи ще ви помогне да стопли краката на вашето дете в студено време и да са достъпни аксесоар за дрехи.Също така е идеален подарък, скъпа cartoony фигура е задължително да се хареса на вашето дете.
☞ Размер : Бейзболни чорапи за деца, подходящи за деца на възраст 1-9 години, S : 28 см = 11дюймов подходящ за 12-36 месеца, M : 35 см = 14 см подходящ за 3-6 години, L : 42 см = 16,5 инча подходящ за 6-9 години.Цветове, подходящи както за ежедневието, така и за cosplay.
☞ Причина : Детски чорапогащи унисекс може да се използва през цялата година, особено са подходящи за различни спортни съоръжения, дневна коллокаций, ролеви игри и т., на Честването на Коледа, Хелоуин, абитуриентски балове-маскарадов, топки за cosplay, ретро-топки и много други.

Подробности

Подобни продукти в категория