• Новинка
В чиниите на децата Vicloon с вендузата, Детски чиния с лъжица и вилица, Разделени дизайн от хранително силикон, нескользящие, може да се използва в микровълнова фурна ?

В чиниите на децата Vicloon с вендузата, Детски чиния с лъжица и вилица, Разделени дизайн от хранително силикон, нескользящие,

Buyers rating:
BGN 3.85

Налично

✅ 100% ХРАНА СИЛИКОН - Нашите чинии, изработени от 100% хранително силикон в тях няма пълнители или опасни материали, които биха могли да попаднат в храната на вашето дете!Сверхпрочный и небьющийся силикон - идеалният материал за ястия за деца ✅ ПОВЕЧЕ НЯМА счупени чинии - Силно 4-акупресура усвояването, на практика са нечупливи, устойчиви на хлъзгане, нашите чинии за деца могат да стоят на всяка гладка повърхност, включително и столче за хранене, това не ще позволи на вашите деца да обръщаме, или да се силиконови чинии от масата по време на хранене. ✅РАЗДЕЛЕНИ ДИЗАЙН - Изсмукване на чинии Vicloon имат 3 разделени от отделения, което е удобно за съхранение на различни продукти и предотвратяване на смесване на продукти с различни вкусове. Родителите може да научи вашето дете едновременно да има различни ястия с помощта на нашите детски чинии, особено за придирчиви консуматори. ✅УДОБНО - Силикон издържа на ниски и високи температури, лесно се пренася от хладилника или фризера във фурната или микровълновата печка, чинии за деца ще бъдат здрави, без деформация, им е много лесно да се почистват и изсушават. ✅ИДЕАЛНОТО САМОСТОЯТЕЛНО приготвяне на ХРАНА - в чиниите на децата с вендузата за цел да помогне на нарастващия децата практикувате самостоятелно хранене и се наслаждавайте на храната без елементарно.Чиния и преносими, той е практичен и интелигентен подарък за раждане на дете, рожден Ден, Коледа.

Подробности

Подобни продукти в категория