• Новинка
Нашият Дневен Органайзер за таблетки 7 дни | Кутия за хранителни добавки, Витамини и лекарства | Големи Кутийки за хапчета всеки ден, 4 пъти на ден (в синьо)

Нашият Дневен Органайзер за таблетки 7 дни | Кутия за хранителни добавки, Витамини и лекарства | Големи Кутийки за хапчета

Buyers rating:
BGN 4.79

Налично

Идеален помощник за вашия седмичен и дневен график на приемане на таблетки : В нашия живо седмичен органайзер за таблетки има 7 отделни дневни организаторите за хапчета на седмица, общо 28 на големи офиси 2 избор на цветове.Това ще помогне на здравето на седмицата.Прост и компактен размер : побира се в едната ръка в джоба!Благодарение на простия дизайн погрижете се за здравето си по всяко време и на всяко място, включително пътуване, по работа или излизане от дома си.Повишена сила на уплътняване и намалена светопропускаемость : Двойна непрозрачен корпус предотвратява пропускливост на светлина, а силиконовата обвивка, предотвращающая попадането на влага, предпазва вашите хапчета в продължение на дълго време.ХИГИЕНА - НЕ съдържа BPA : Изработен е от висококачествен материал, не съдържат BPA и екологично чист платинен силикон с очищающей обработка.Те са леки и издръжливи.Не е нужно да се притеснявате за сигурността.Ние стоим зад качеството на нашите продукти.Ако не сте напълно удовлетворени, моля да ни уведомите, за да можем всички да се определи. натиснете на бутона 'Добави в кошницата' точно сега!.Много малки подмрежи.Лесно се отваря и се фиксира плътно - изключителен дизайн ще запази вашето лекарство свеж и сух.Около кутията с таблетки има мерки и теглилки за защита на медикаменти, витамини или хранителни добавки живи и здрави.Всяко отделение е снабдено с капак за обзавеждане.По-лесно да следите - СУТРИН, обед, вечер / леглото. 3 ~ 4 големи отделения планирайте хапчета предварително. Набор на 21/28 дни в седмицата. Достатъчно голям капацитет. Уплътнение и силиконови ленти.

Подробности

Подобни продукти в категория