• Новинка
Yardwe Чаша За храна за птици Тава За подаване на храна Хранилки За Колибри Тави За Инструменти, Държач за храна за Птици Малка Ясла За Птици Клетка за употреба За Хран?

Yardwe Чаша За храна за птици Тава За подаване на храна Хранилки За Колибри Тави За Инструменти, Държач за храна за Птици Малка

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Кръгла кофа от неръждаема стомана : Идеален за всички видове малки птици, като папагал, вълнисто папагал, какаду, божурА за клетка за клетки Не : Лесно се инсталира на клетката, удобно ведерко за хранене на домашни любимци.Поилки за птици в клетка : идеален подарък за член на семейството или приятел, който обича птиците.Птичи титуляр за зеленчуци : - Лесният висящ декоративен дизайн и привлекателен за дома. птичи титуляр за зеленчуци.Купата за птичи клетки : Лесен за инсталиране и използване, много са практични и удобни, могат да бъдат за определен срок.Пратката включва 1 х ясла Особености -Материал : Кофа за хранене на папагали от сплав. -Размер : около 8,00 X7,00 X7,00 см/3,14 X2,75 X2,75 инча титуляр за зеленчуци и птици. - Цвят : Сребро ясла за протеин. - Просто висящ декоративен дизайн и привлекателен за домашни чаши с храна за папагали. - Лесно се инсталира на клетката, удобно кофа за хранене на домашните любимци, а за птици. -Изработен е от сплав, той ще осигури добра среда за пиене и храна за домашни любимци, подвесную фидер за папагали. - Идеален подарък за член на семейството или приятел, който обича птици, ведерко за хранене на птици. - Подвесная ясла за папагал, което се канарче, жаворонка, жълта птица и други малки птици.Информация за стоки, Креативен дизайн на хранилки за птици в клетка привлекателна. тава за инструменти удобно се инсталира вътре в клетките за птици. а за птиците е подходяща за малки птици и животни. купички за хранене на папагали Е благородна чаша за хранене на папагали, изработени от безопасен и траен материал, ще осигури благоприятни условия за пиене и хранене.

Подробности

Подобни продукти в категория