• Новинка
Ipetboom 2 бр. Скоростна Кутия за отглеждане на Папагали, Играчки за котки, Аксесоари за птици в Клетки, Играчки за Папагали, Дървена Кутия за Отглеждане на Птици, Убежищ?

Ipetboom 2 бр. Скоростна Кутия за отглеждане на Папагали, Играчки за котки, Аксесоари за птици в Клетки, Играчки за Папагали,

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Къщичка за неразлучников : Градински птичи къщичка, подходящ за малки птици, като чинки, сини птици, врабчетата, малки папагали, неразлучникиДървена клетка за птици : Дървена bird ' s nest клетки за Създаване на неповторим стил в дома си, на верандата или в градината, като с помощта на тази глоба гнездо.Дървена къщичка-клетка за папагали : Широко се използва в домакинството, градинарство на открито и други вътрешни и външни бижута.Дървена къщичка за птици : Практичен дизайн, Предназначени за вълнообразни попугайчиков, попугаек-добрите любовници, попугайчиков, кутия за чифтосване птици : Прост и елегантен, шик стил, ежедневие и щедър, даряващ ви спокойствие и близост до природата.Списък на опаковки 2 x Къщичка за папагали Характеристики -Цвят : както е показано комплекти за гнезда за птици -Материал : дърво дървено птиче гнездо -Размер : 30,00 X15,00 X15,00 см / 11,79 X5,89 X5 дървена клетка за папагали. -Най-лесният и елегантен, шик стил, безгрижен и щедър, даряващ ви спокойствие и близост до природата дървена кутия за отглеждане на птици. -Практичен дизайн, . Предназначен за гнездене на вълнообразни попугайчиков, попугаек-добрите любовници, попугайчиков и т.,- е Изработен от безопасен и висококачествен дървен материал, безопасна за птиците и осигуряването им топъл домашен окачен къщата. -Широко се използва в дома, прилага външно озеленяване и други аксесоари за декорация на помещения и на открито. -Тази къщичка да осигуряват безопасно убежище за птици, бягат от хищници, и сигурна топло място за птици от пронизывающих студените ветрове, дъжд или снежната папагал.Описание Товарагородский гнездовой къщичка Този къщичка за папагали е изработен от висококачествен материал за трайни употреба. дворна къща за папагали-това е идеалната детска площадка или двойно легло за вашите малки птички. окачен къщичка за птици в проста форма, визуално привлекателен за домашни любимци.окачен къщичка за папагали Изглежда, че те живеят в природата.

Подробности

Подобни продукти в категория