• Новинка
ПАТКО Хомячья Стая Спортни Играчки, Играчки За Катерене Убежище За Малките на Животните Играчки За Чинчили Играчки За Хомячьих Дъвчащи Играчки Стълба За Катерене ?

ПАТКО Хомячья Стая Спортни Играчки, Играчки За Катерене Убежище За Малките на Животните Играчки За Чинчили Играчки За Хомячьих

Buyers rating:
BGN 9.59

Налично

ИГРАЧКИ за КЛЕТКИ за ХАМСТЕРИ - са Изработени от качествен дървен материал, безопасни за употреба и служат на целия срок на службаThe rat СТЪЛБИЩЕ - Изработена от висококачествен материал, е продукт на различна здравина, удобство и дълго ползване.ИГРАЧКИ от ЧИНЧИЛА - Тихо и спокойно място за сън малък домашен любимец, където може да се насладите на дишането и комфортен начин на живот.ИГРАЧКА за ХАМСТЕР - това ще осигури на вашето малко животно приятно и уютно място за упражнения и играчки за игри домашен любимец.ИГРАЧКА "МОСТ ХАМСТЕР" - Изработена от висококачествен дървен материал за трайни и практично използване.ИГРАЧКИ за КЛЕТКИ за ХАМСТЕРИ - са Изработени от качествен дървен материал, безопасни за употреба и служат на целия срок на служба.The rat СТЪЛБИЩЕ - Изработена от висококачествен материал, е продукт на различна здравина, удобство и дълго ползване.ИГРАЧКИ от ЧИНЧИЛА - Тихо и спокойно място за сън малък домашен любимец, където може да се насладите на дишането и комфортен начин на живот.ИГРАЧКА за ХАМСТЕР - това ще осигури на вашето малко животно приятно и уютно място за упражнения и играчки за игри домашен любимец.ИГРАЧКА "МОСТ ХАМСТЕР" - Изработена от висококачествен дървен материал за трайни и практично използване.Пратката включва 1 x играчка Особености -Материал : дърво the rat стълба-Цвят : както е показано играчки за хамстер в клетка -Размер : около 20,00 X16,00 X9,00 см/7,86 X6,29 X3 играчки за най-малките същества. - Топло, удобно и на най-фините умения, изграждане на гнездо за вашия малък хамстер hamster bridge toy. - Да се отърва от скуката и стреса, предотвратите появата им и подкрепа на психичното здраве на играчки за морски свинчета. - Тихо и спокойно място за сън малък домашен любимец, се ползват от дишаща и удобни живи играчки от чинчила. - Произведен от висококачествен дървен материал, тя е здрава за дълго използване като къща за морски свинчета. - Дайте на вашия малък домашен любимец отлична възможност да играят и да тренират, не се оставяйте твърде скучаете, като хомячку, взбирающемуся по стълбите.

Подробности

Подобни продукти в категория

4D Жълт Костур 9 5 грама Риба
  • Новинка
Оценки:

4D Жълт Костур 9 5 грама Риба

4 D Жълт Костур 9 инча 5 грама Костур 4 D Жълт Костур 9 инча 5 грама Костур 4 D Жълт Костур 9 инча 5 грама Костур..

BGN 3.33