• Новинка
Ipetboom Клетка за Хамстер Клетка за Хамстер 2 елемента Кошници Клетки Клетка за Хамстер Клетка За Домашни любимци Къщичка за Домашни любимци Вила Клетка за Малки Дома?

Ipetboom Клетка за Хамстер Клетка за Хамстер 2 елемента Кошници Клетки Клетка за Хамстер Клетка За Домашни любимци Къщичка

Buyers rating:
BGN 50.22

Налично

КЛЕТКА за ХАМСТЕР - Клетка идва с беговым колелото и запечатани стомна за водаКОШНИЦА-КЛЕТКИ-А за любимия хамстер.КЛЕТКА за домашни любимци - Изработена от висококачествен материал, не причиняющего вредите на вашите домашни любимци.КЪЩИЧКА за ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ - клетка за хамстери с двойни слоеве и плъзгаща се конструкция.КЛЕТКА ЗА РАЗПИТ за МАЛКИ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ - Изработени от нов пластмаса, защита на околната среда, можете да наблюдавате красивата живота си на домашен любимец.Списък на опаковки 2 x Клетка за хамстер, Особености - Мултифункционален дизайн, хамстер може да яде, да спи, да играе и така нататък в клетка за домашни любимци. - Материал : къщичка за домашни любимци от пластмаса и желязна тел. - Цвят : Розова клетка за хамстер. - Изработен от висококачествен материал, не причинява вреда на вашите домашни любимци, клетки за малки домашни любимци. - Размер : Около 23x18x30 см клетка за чинчила. - Клетка за хамстер с двойни слоеве и плъзгаща се конструкция. - Изработено от нов пластмаса за защита на околната среда, можете да видите прекрасен живот домашни любимци. - Кейдж идва с гореща колелото и запечатани стомна за вода. - А за любимия хамстер.Информация за стоки, Къщичка за домашния си хамстер. клетка за чинчила е Направена от висококачествен материал, не причинява вреда на вашите домашни любимци. клетка за хамстер, Мултифункционален дизайн, хамстер може да яде, да спи, да играе и така нататък. клетка за домашни любимци Клетка идва с текущата колелото и запечатани стомна за вода, изработена от нов пластмаса, защита на околната среда, можете да видите прекрасен живот домашни любимци. клетки за кошница, клетка за хамстер с двойно слоя и се прибира дизайн.

Подробности

Подобни продукти в категория

Двустранен преграда за протеин
  • Новинка
Оценки:

Двустранен преграда за протеин

Материал : смола Размер : 17,5 инча.Удовлетворение е гарантирано.Изработен от материали с найвисоко качес�

BGN 13.75