• Новинка
Ipetboom Клетка Играчка Чинки Птици Ара Конуры Папагали Какаду Какаду Забавни Птици Ара Стомана за аксесоари за Дъвчене от Неръждаема Сиви Папагали Стълба за домашни ?

Ipetboom Клетка Играчка Чинки Птици Ара Конуры Папагали Какаду Какаду Забавни Птици Ара Стомана за аксесоари за Дъвчене от

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

ВИСЯЩИ ИГРАЧКИ за папагали - тази играчка е лесна за инсталиране в клетка птица и е стабилнаИграчки за дъвчене папагали Играчки за хапка в клетка за папагали с креативен дизайн, които ще забавляват домашен любимец по време на развитие на неговите умения.АКСЕСОАРИ за клетка за клетки - Играчка за дъвчене птици голяма Тази играчка за папагали обработена с добра изработка и може да бъде безопасно за папагали.РАЗВИТИЕ на играчка-ПЪЗЕЛ за птици - Изработени от добри материали, с нея да играят безопасно и да дъвче птица, и тя може да бъде тиха.КАМБАНКИ за ОКАЧВАНЕ на птици - това ще привлече вниманието на птиците и може да достави удоволствие на вашата птица.ВИСЯЩИ ИГРАЧКИ за папагали - тази играчка е лесна за инсталиране в клетка птица и е стабилна.Играчки за дъвчене папагали Играчки за хапка в клетка за папагали с креативен дизайн, които ще забавляват домашен любимец по време на развитие на неговите умения.АКСЕСОАРИ за клетка за клетки - Играчка за дъвчене птици голяма Тази играчка за папагали обработена с добра изработка и може да бъде безопасно за папагали.РАЗВИТИЕ на играчка-ПЪЗЕЛ за птици - Изработени от добри материали, с нея да играят безопасно и да дъвче птица, и тя може да бъде тиха.КАМБАНКИ за ОКАЧВАНЕ на птици - това ще привлече вниманието на птиците и може да достави удоволствие на вашата птица.Кръст Бод Пакет включва 1 х Папагал играчка Характеристики - Цвят : Сребрист папагал камбанка висящи играчки. - Материал : Играчки-клетки за папагали от неръждаема стомана. - Това е играчка за папагал подходящ за африканския сив папагал, попугайчика и малки и средни интерактивни играчки за папагали. - Продуктът е с проста структура, твърда консистенция, и му е трудно да навредят на играчка за занимания с папагала. -Изработен от висококачествен материал, този продукт е здрава, удобна и дълготрайни играчка за клетка за клетките. -Изработени от добри материали, безопасни за игра и дъвчене птици и може да бъде спокойно играчка за дресура на птиците.

Подробности

Подобни продукти в категория

Ракета Paradise Toys, 2 1/2 инча W 10 инча L
  • Новинка
Оценки:

Ракета Paradise Toys, 2 1/2 инча W 10 инча L

Препоръчва се за вълнообразни попугайчиков, Неразлучников, Какаду и т Устойчива играчка за малки птичк�

BGN 19.38