• Новинка
5 бр. поставка за гълъбите костур, Поставка за почивка, Лека Поставка за гълъби, Поставка за птици, Пластмасови Поставки за Миролюбивия Насестов, Поставка за птичи ж?

5 бр. поставка за гълъбите костур, Поставка за почивка, Лека Поставка за гълъби, Поставка за птици, Пластмасови Поставки за Миролюбивия

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

5 бр практични поставки за гълъби, пластмасови стойки за гълъби, стоки за домашни любимци. поставка за гълъби изработени от най-новия пластмаса, безопасно и действително нетоксичен, трайни.Трайни Пластмасови Убежища за гълъби, Поставка за подслон за птици, Аксесоари за клетки.Рамка за влакчета за гълъби.Рамка за влакчета за гълъби. практични поставки за гълъби, пластмасови стойки за гълъби, стоки за домашни любимци. поставка за гълъби изработени от най-новия пластмаса, безопасно и действително нетоксичен, трайни.Трайни Пластмасови Убежища за гълъби, Поставка за подслон за птици, Аксесоари за клетки.Рамка за влакчета за гълъби.Рамка за влакчета за гълъби.Описание 5 бр Практичните на каботажните за гълъби Пластмасови Подложки за гълъби Аксесоари за домашни любимци.Характеристики - Цвят : син Материал : пластмаса Размер : 20,00 X10,00 X12,00 см, 7,86 X3,93 X4, 72 инча Предпоставка включва 5 насестов за гълъби.

Подробности

Подобни продукти в категория