• Новинка
Държач за Тоалетна хартия Aqur2020, монтиран на стената от Неръждаема Стомана 304 с Ключалка и покритие, което предотвратява Попадането на Вода, Държач за Кърпички за Ба?

Държач за Тоалетна хартия Aqur2020, монтиран на стената от Неръждаема Стомана 304 с Ключалка и покритие, което предотвратява

Buyers rating:
BGN 19.16

Налично

【Двойна кутия за салфетки】 Двоен държач за кърпички Има двойна дизайн на кутии за кърпички, с достатъчен капацитет за съхранение, не е нужно да се притеснявате за честа подмяна 【Неръждаема стомана】 Държач за тоалетна хартия е изработена от неръждаема стомана, която ефективно предпазва от износване, не е лесно ръжда и има дълъг срок на служба. 【Стенен монтаж】Притежателя на ролка Представлява стенен държач за тоалетна хартия с рафт за стабилно поставяне. 【Лесна инсталация】 Държач за кърпички за баня е лесен за инсталиране, като осигурява трайно, стабилно и надеждно използване. 【Обхват】 Държач за тоалетна хартия от неръждаема стомана разполага с широка гама практичност и подходящ за бани в жилища, хотели, ресторанти и барове. Параметри : Тип на продукта : Държач за тоалетна хартия Материал : неръждаема стомана 304 Тегло : около 1000 г / 35,3 унция Осъществяване Списък : 1 х стойка за тоалетна хартия 2 х 2 х ключове терморегулиращи тръби 2 х винта.

Подробности

Item Type:
Toilet Paper Holder
Material:
304 Stainless Steel
Weight:
Approx. 1000g/35.3oz 
Package List:
1 x Toilet Paper Holder2 x Keys:
2 x Expansion Tubes:
2 x Screws:

Подобни продукти в категория