• Новинка
CaptainCrafts Горещи Нови Комплекти На Кръстат Бод САМ Art, Комплекти за Бродерия, Брои Комплект За Бродиране - Seaside Villa Garden (Щампа)

CaptainCrafts Горещи Нови Комплекти На Кръстат Бод САМ Art, Комплекти за Бродерия, Брои Комплект За Бродиране - Seaside

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

Американска марка Captain Crafts® е защитен ВСИЧКИ платформиВ комплект за бродиране влизат в предварително избрани памучни конци, памучен плат, игла и инструкция на английски език. Размер на печата : 11 ct, 17 × 21 инча / 45 х 55 виж 100% точна предварителна печат, не е необходимо да рисува окото.БЯЛ Вариант : 14 карата, 13 × 17 см / 35 х 44 виж Традиционен комплект за бродерия на кръстат бод, без рисунки, предварително депозирани в кърпа.Рамка за снимка в комплекта не е включена. 1 : Преди бродерии, уверете се, че ръцете ви са чисти. 2 : След бродиране използвайте неутрален разтвор на препарат за почистване, измийте си ръцете след накисване в студена или топла вода.Не забравяйте, че не прекарват сухо почистване, не насилуйте и не выжимайте. При гладене трябва да бъдат преместени утюжок с обратната страна на предната, за да бродерия е по-плоска и конци за бродиране и не са повредени.Добре дошли, за да изберете бродерия бод Captain Crafts.Комплект за бродерия на кръстат бод Captain Crafts : това е релаксираща форма за бродерия, която може бързо да стартира за няколко дни или да се насладите на постепенно в продължение на седмици и месеци.Бял вариант : Това е парче бял плат, без никакво предварително нанесени на графиката, ще трябва да пресметнете мрежа, за да завърши!.Вариант с релефна : Бродирана кърпа с предварително отпечатана картина.Ние предлагаме два варианта : 11-каратная настройки на плат и 14-каратная бяла кърпа, изцяло отговарящи на нуждите на различни клиенти.Що се отнася до осветлението и на екрана, а след това, може би има малка разлика в цвят, с реален обект.Надявам се, че не возражаешь.Забележка : В комплекта не е включена рамка.

Подробности

Подобни продукти в категория

Bienco(ビアンコ) Casual, Черен
  • Новинка
Оценки:

Bienco(ビアンコ) Casual, Черен

Обща дължина (В x Ш x д) : 7,5x7,1x2,0 инча (19x1 Дължина през рамо : 51,2 инча (130 см).Обща дължина (В x Ш x д) : 7,5x7,1x2,0 инча

BGN 24.03