• Новинка
AVZEAR Малък Разтегателен Диван, 2-Местен разтегателен 57 см Модерен Осеян Двуместен диван от Изкуствена Кожа, Разтегателен диван, Разтегателен-Мебели за Хол, Спалня, Ч?

AVZEAR Малък Разтегателен Диван, 2-Местен разтегателен 57 см Модерен Осеян Двуместен диван от Изкуствена Кожа, Разтегателен

Buyers rating:
BGN 178.50

Налично

Разтегателен loveseat ще се превърне в изискан украса за малки помещения, като хол, спалня, офис и т, Този малък диван, изработен с помощта на висок клас тъкан плат, змеевидных пружини и масивно дърво, ще ви осигури комфорт и релаксация.Той е декориран в стил от средата на века и е оборудван с множество меки възглавници, а също и две възглавници за хора, които обичат това забавление, работа и почивка в този дивана loveseat. [Уникален стил] Добавете този идеален предмет в своя дом, за да създаде приятна атмосфера и озарява вашия хол.Тази 57-инчов диванчик - перфектното място за вашия дом. [Устойчива конструкция] Издръжлив рамка е изработена от висококачествени материали, а масивни дървени крачета правят цялата конструкция на дивана е по-устойчива и дълготрайна.Подробно ръководство за експлоатация може да се получи отваряне на опаковката.Пълен монтажен комплект, разбираемо ръководство за експлоатация и номерирани детайли ще ви помогнат бързо и лесно частично събере нашият диван за 20-30 минути. [Разтегателен диван] Проектиран с оглед на нуждите на хора, дивани, полулежащих, туристи.Усаживайтесь, за да се насладите на четенето, откидывайтесь, за да се насладите на сапунена опера.Размер на дивана : 56,6x29,9x32,6 инча. [Модерен дизайн] Този здрав диван изработен от изкуствена кожа и дървената рамка и издържа тегло до 400 кг.Със странично подлакътник, който може да се използва за поддръжка или като мярка за сигурност се избегне, попадащи деца. [Отлична украса] Пускането на този калъф за диван от изкуствена кожа, които ще придобият нов диван и преобразите вашия дом, което може да повдигне настроението на всички.Независимо от това, седна ли след дълъг работен ден, устраиваетесь за чаша кафе или влиза в дискусия с приятели, нашият диван loveseat ще бъде желано присъствие в дома си.

Подробности

Подобни продукти в категория

Муфа масичка CosmoLiving Westerleigh, Бял
  • Новинка
Оценки:

Муфа масичка CosmoLiving Westerleigh, Бял

Добавете модерен трапезно пространство в хола си, с помощта на торцевого масата Cosmo Living WesterleighПредни чек

BGN 1.67