• Новинка
Рамка на легло на платформата ТВ COMFORT 14 Инча от цели бамбук и метал / Стълбовете за ламели от бамбуково дърво / Пружинен блок не се изисква / Лесен монтаж, натурален и ?

Рамка на легло на платформата ТВ COMFORT 14 Инча от цели бамбук и метал / Стълбовете за ламели от бамбуково дърво / Пружинен

Buyers rating:
BGN 86.13

Налично

Естествен бамбук и устойчиви метални крака в обувки на висок токДОБЪР ДИЗАЙН – Този бамбук класическа рамка на легло придава здравина, мекота и изтънченост на вашия съществуваща метална рамка легла.Добавете елегантност и комфорт във всяка спалня.С МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ на : рамки на леглата на платформата на височина 14 инча с просторен място за съхранение под леглото на 11,6 инча.ЛЕСЕН МОНТАЖ : не са необходими инструменти за сглобяване бързо и лесно.Размери на продукта : 76 "L x 55"W x 14"H. се Препоръчва максимално тегло : 1600 кг.Размери на матрака / пружинен блок : 74,5 x 53,5 инча.НЕСКОЛЬЗЯЩИЙ : Рамка се затваря за матрака, за да се предотврати приплъзване, мъничета за предотвратяване на шум предпазват пода.Идеалният спътник за вашия дом.Сверхпрочная, здрава и устойчива стоманена конструкция ТВ COMFORT bedroom предназначена за цял живот. Ограничена гаранция на производителя 5 години.

Подробности

Подобни продукти в категория