• Новинка
Аксесоари MASiKEN 3 в 1 за Oculus Quest 2, Комплект за смяна на каишка Light Elite, на Капака на контролера, Тампон за лице, Улесняваща свиване на лицето При възможност допир, Набор л?

Аксесоари MASiKEN 3 в 1 за Oculus Quest 2, Комплект за смяна на каишка Light Elite, на Капака на контролера,

Buyers rating:
BGN 21.52

Налично

Висококачествена кожена възглавница за главата : Изработена от изкуствена кожа с дышащим поролоном, много лесен за почистванеЕфективно намалява налягането върху главата и лицето, супер меки и удобни.Подобрена поддръжка и баланс : Висококачествена ABS-пластмаса, с уникален дизайн за по-дълго поддържа главата.Дайте на усещането за потапяне.Специално разработен.Обновете черни аксесоари за Oculus Quest 2. Регулируема лента на главата K5. 【Че ще получите】 Комплект аксесоари Oculus 2 3 В 1 (каишка K5 Elite * 1, силиконова подплата за лице небесносин * 1, защитно покритие на контролера с каишка на глезена * 1 чифт).Гъвкава каишка за по-дълго поддържа главата, забележка : може да се регулира нагоре и надолу, без да пречи на ушите си.Ако имате някакви проблеми по време на инсталацията, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Патентованият оригинален дизайн MASi KEN】 Ние специално разработени и оптимизирани е висококачествен трудно лента за глава, която е по-подходяща за играчи с къса подстрижка.Задна накладка за главата с дължина 11 см увеличава триенето.Нов модел на най-новия каишка за оголовья K5 е с малки размери и могат лесно да бъдат поставени в чанта за носене от всякакъв размер с помощта на защитни очила Quest2.В същото време лента на главата перфектно решава проблема лесно счупване на официалния каишка. 【Приятен набор от аксесоари】 Предната капачка и капачката на писалката на контролера са изработени от силикон, който не пропуска пот и се износва, много лесно за почистване.Делото дръжки с аксесоари MASi KEN strap се инсталира лесно и се отстранява.Делото грайфери предпазва от случайно нараняване при падане. 【Висококачествени материали 】 Тампон върху облегалката на луксозни колан, изработен от пенопластовой възглавници от изкуствена кожа премиум-клас, полиуретанов дунапрен, много удобен и мек.it осигурява пречистващата повърхност и усещането за изключителна мекота на лицето ви.Каишка за главата С един прост бутон за регулиране на завоя, това може лесно да се регулира в съответствие с различните сочи главата.

Подробности

Подобни продукти в категория

Леки барабани [Изтегляне]
  • Новинка
Оценки:

Леки барабани [Изтегляне]

Описание на продукта някога Сте искали да се научите да свири на барабани, но не сте знаели откъде да зап

BGN 3.26
Кармен Сандиего Се Връща
  • Новинка
Оценки:

Кармен Сандиего Се Връща

*** НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ : ЗА ДА ИГРАЕТЕ ТАЗИ ВЕРСИЯ НА CARMEN SANDIEGO RETURNS СЕ ИЗИСКВА КАМЕРА INTEL REALSENSE повтаряйте всяка �

BGN 5.33
Jagged Alliance: отново в действие - PC
  • Новинка
Оценки:

Jagged Alliance: отново в действие - PC

Освободете народ, свергните диктатор да Участват в мащабна нелинейни земя кампания за освобождаване н�

BGN 1.00