• Новинка
Плетени кошници Abaodam Плетени кошници, Кошница за момичета цвете Сватбена Кошница за цветя, Украсени с кружевными и Сатенени цветя, Украса на Сватбени партита Кошни?

Плетени кошници Abaodam Плетени кошници, Кошница за момичета цвете Сватбена Кошница за цветя, Украсени с кружевными и Сатенени

Buyers rating:
BGN 46.33

Налично

? Е изработен от плат premium, украсена с лък, елегантен и романтичен ?Тази детска кошница с цветя е предназначена за сватби, абитуриентски, банкет и други тържества. придайте очарованието на вашата сватба и направете си романтична. ?Тази детска кошница за цветя е идеален за съхранение на цветя или листенца от рози.Направете така, че вашият екскурзия до олтара да се запомни за дълго!. ? Топло съвет : Уважаеми клиенти, в зависимост от ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т., може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!. ?Може да се използва за съхранение на цветя, цветни венчелистчета, бонбони и други новости.Описание Количка за момичета-цветочниц Сватбена кошница за цветя, украсени с кружевными и сатенени цветя За украса на сватбени партита.Характеристики - Цвят : розов.- Материал : Плат.- Размер : 21 x 21 x 25 см; Опаковка включва 1 * кошница.

Подробности

Подобни продукти в категория