• Новинка
NatureMan 2 бр. черен контролирано резьбового инструмент за защита на скелет легла от разклащане, прислужници на таблата, прислужници легла, хонорар на леглото от разкл?

NatureMan 2 бр. черен контролирано резьбового инструмент за защита на скелет легла от разклащане, прислужници на таблата,

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Насладете се на високо качество на съня : средство за защита на скелет легла разклащане осигурява устойчивост на таблото, така че това легло не ще издава дразни дребезжания, когато спитеМожете да спите спокойно, без да се притеснявате за стуке или скрипе.Ние също имаме толкова голям размер за продажба, моля, посетете ASIN : B09 XQDJFK2. По-уединенная живот : когато детето си играе в таблата на леглото, повече не се притеснявайте за шума.Правете това в леглото всичко, което искате и вашето семейство вече не се чуват неприятни шумове в спалнята.Защитете стената : Възглавница от ЕВА, поставена в главата на леглото, ефективно намалява нивото на шума и предпазва стените от увреждане, предотвратяване на разклащане на таблата.Черен цвят прави тези изделия, по-скоро декорация, отколкото инструменти.Подходящ за всички видове мебели : все още Мъниче в таблата е подходяща за всяка мебел, която лесно се разклаща, като легла, дивани, библиотеки, стелажи вино, декоративни шкафчета и т. Освен това, използването на безплатни мебелни възглавници ще направи ефект, по-равномерно и качествено.Лесна инсталация : В комплекта са включени 2 средства за защита от разклащане на събирането.Махнете стикер и я залепете на желаното място.Сверхлипкость предпазва от подхлъзване.След това се разхлаби или добавете винтове за регулиране на дължина, за да го направи здрав.

Подробности

Подобни продукти в категория