• Новинка
Подмяна на екрана Brinonac за iPhone 7 4,7-инчов LCD-Дигитайзер, Тъч Екрана, Смяна на LCD екрана Рамка на екрана в Събирането на Пълен Комплект с инструменти и защитно фолио (бял)

Подмяна на екрана Brinonac за iPhone 7 4,7-инчов LCD-Дигитайзер, Тъч Екрана, Смяна на LCD екрана Рамка на екрана в Събирането

Buyers rating:
BGN 11.27

Налично

1 Всеки екран ще бъде строго тествана и потвърдена в добро качеството преди изпращане. Ние предлагаме пълен с инструмент за ремонт и видео-инструкции с всички стъпки, така че нашите клиенти да могат да са ремонтирани екран. Ние имаме професионален технически екип, който ще ви осигури професионално инсталиране. 1x Смяна на LCD дисплей за i Phone 7 (бял). 1x Взаимозаменяеми набор от инструменти за ремонт. 1x защитен слой от закалено стъкло с дебелина 0,2 мм за екрана на i Phone 7. 1x Водоустойчив лепило. 1x Ръководство за ремонт с ръководството за споделяне на видео. 1x Държач за предна камера. 1x Държач на сензора. 【 Съвместимост 】 Тази смяна на LCD екрана на iphone 7 е предназначена само за i Phone 7 4,7 инча, съвместима с модели A1660, A1778, A1779. Не е подходящ и за други модели или други марки.Моля, внимателно потвърдете модел, преди да я поръчате. * Приложение * Има ли вашия телефон проблеми като счупени, повредени, стари екран, мъртъв дисплей, липсата на отговор, повредени пиксели или погрешен цвят?Ако ДА, дисплей на iphone 7 - това е вашият добър избор за идеална надстройка на вашия телефон.Можете да го използвате за отстраняване на всички проблеми с телевизор. * Екран перфектно качество* LCD дисплей за i Phone 7 притежава висока яркост до 450 нита, осигурява висока разделителна способност, сензорна чувствителност, функция 3 D Touch, подобна оригинална екрана.Както е в пълен комплект за смяна на екрана на i Phone 7 влиза залепваща стикер с водоустойчива рамка, която се използва за запазване на водоустойчивост на вашия iphone. 【 Лесна инсталация и спестяване на време и пари 】 В комплект за смяна на екрана на iphone 7 включва набор от инструменти за ремонт и стъпка по стъпка ръководство.Трябва само да преместите предна камера, говорител и бутона "у Дома" в нов екран, и можете да видите видео-инструкцията за онлайн в нашата страница с подробни данни.Ние силно препоръчваме ви да видите на видео-инструкцията преди инсталирането, за да се избегнат ненужни повреди.Следвайте инструкциите за инсталиране, ще спестите вашето време и пари и защитете своя личен живот. * Гаранция и обслужване на клиенти * Всеки екран на i Phone 7 ще бъде строго тествана и потвърдена в добро качеството преди изпращане.Ние поддържаме гаранционно обслужване в рамките на една година, без никакви изкуствени проблеми с качеството.Ако имате някакви проблеми или сте недоволни от LCD екран на iphone 7, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.

Подробности

Подобни продукти в категория